HOT NEWS: Christophers kæreste er klar på bryllup

Han har ikke været det endnu, men Cecilie er ikke i tvivl om, hvad hendes svar ville være, hvis Christopher gik på knæ.

Af Louise Andersen - 6. maj 2018 kl. 12:55

25-årige Cecilie Haugaard er kvinden, som er løbet med sangeren Christophers hjerte – men han er i den grad også løbet med hendes. Det fortalte hun til ‘Elle Style Awards’, hvor hun også afslørede, at hun er klar på at gifte sig med Christopher. Til spørgsmålet om det ikke snart er på tide, at Christopher går på knæ, svarede den smukke model nemlig med et smil:
– Det må du spørg ham om. Det er ikke mit job, lad mig sige det sådan. Men jeg er sammen med den mand, jeg gerne vil være sammen med resten af livet. Hundrede procent.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Christopher og kæresten fejrer 3-årsdag
Både Christopher og Cecilie har tralvt; Cecilie har en masse modelarbejde, mens Christopher har travlt med sin musik. Det betyder, at parret har mange rejser, men det er intet problem for dem at finde tid til hinanden og kærligheden.
– Man får det bare til at fungere. Hvis man er, som vi er, så tager man bare en dag ad gangen. Hver gang man har tid til at være sammen, så gør man det. Nogle gange tager han med mig, hvis han har et par dage fri, og jeg skal skyde billeder et sted, eller også tager jeg med ham på radio-tour bare for at være sammen, fortæller Cecilie.
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden
Cecilie er glad for den måde, parret for alting til at fungere på.
– For mig er det godt. Det virker godt, at jeg får lov til at savne. Det er dejligt. Så er det jo ekstra dejligt at se hinanden, fortalte modellen.
Det bliver spændende, om 2018 bliver året, hvor Christopher giver sin smukke kæreste en ring på fingeren.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie taler ud om ny kæreste: Vil gerne have børn sammen
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare