HOT NEWS: Christiane skifter jobbet ud

HOT NEWS: Christiane skifter jobbet ud

Christiane Schaumburg-Müller O’Connor starter på en diplomuddannelse i digital marketing. Det afslører den alsidige tv-værtinde selv.

Af Newspaq - 9. marts 2015 kl. 08:56

Skuespiller, danser, radiovært, redaktør, tv-værtinde og designer toppet med en bachelorgrad i fransk og kommunikation fra Copenhagen Business School.
Det alsidige CV tilhører Christiane Schaumburg-Müller O’Connor, og fra mandag kan hun tilføje endnu et element på den imponerende lange liste.
33-årige O’Connor skal læse en diplomuddannelse i digital marketing, afslører hun på det sociale billeddelingsmedie Instagram, hvor hun med morgenhår ser frem til første skoledag.
– Puuuuuuu…. Stået tidligt op på min første fridag denne uge for at forberede mig til første skoledag i morgen, skriver hun til billedet, som hun blandt andet hashtagger med ordene: Læser nu, så kan jeg se ‘House of Cards’ senere.
LÆS OGSÅ: Christiane åbner op: Ulykken der ændrede mit liv
Indretter danskernes hjem
På mandag skifter Christiane Schaumburg-Müller O’Connor således malerpensel, tapetklister og boremaskiner ud med blyant, bøger og viskelæder.
I den forgangne uge har hun haft travlt med optagelserne til den nye sæson ‘Dit hjem i vores hænder’, hvor hun sammen med en ven skal redesigne et hjem hos en dansker, samtidig med at hun konkurrerer mod en anden kendis om at lave det flotteste resultat design- og håndværksmæssig.
Programserien har premiere mandag den 23. marts klokken 19.00 på Kanal 5.
Se billedet, hvor Christiane fortæller, at hun for en kort perioder skifter jobbet ud med skolebænken. Tryk HER.
LÆS OGSÅ: HOT STUFF: Tina Maria i video for Gina Tricot
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.