HOT NEWS: Caroline Fleming vender tilbage med nyt program

I løbet af 2016 får vi igen lov til at se Caroline Fleming rulle over skærmen på Kanal 4.

Af Emilie Holm Egebro - 6. januar 2016 kl. 13:49

Vi har tidligere fulgt den smukke baronesse, Caroline Fleming, på skærmen, når hun har agereret vært på Kanal 4-programmet ‘Danmarks næste Topmodel’. I foråret blev det dog afsløret, at Caroline var blevet fyret fra programmet, og da sæson 6 rullede over skærmen i efteråret var det Cecilie Lassen, der prydede skærmen.
I mellemtiden har Caroline Fleming i stedet medvirket i det amerikanske realityprogram ‘Ladies of London’. Nu vender hun dog tilbage til dansk tv inden længe.
– Der sker rigtig mange spændende ting for mig i mit liv lige nu. Ikke mindst fordi jeg i 2016 vender tilbage med et helt nyt program på Kanal 4. Det kan I godt glæde jer til!, afslører Caroline Fleming overfor Kanal 4.
LÆS OGSÅ: Simone fra ‘Topmodel’ viser pige-kæreste frem
En hjælp til fortabte kvinder
Det helt nye program hedder ‘Baronessen & mig’, og Caroline Fleming tager her ud for at møde seks kvinder, som sidder fast i livet og har brug for et kærligt spark bagi. Kvinderne sidder fast enten på grund af en skilsmisse eller et alvorligt brud med kæresten, hvilket har betydet, at deres selvtillid er helt i bund, og at de har mistet troen på at finde kærligheden.
– Jeg har oplevet rigtig meget i mit liv. Rigtig meget jeg har lært af. Sår, jeg har helet. Med det udgangspunkt vil jeg tage rundt i Danmark og besøge nogle kvinder, som selv har haft et brud i deres kærlighedsliv. Jeg vil give deres selvtillid et boost og klæde dem på til at gå ud og finde den kærlighed, de har fortjent. Ofte kræver det nemlig kun et kærligt spark bagi, forklarer baronessen til Kanal 4.
Se Caroline afsløre nyheden i klippet herunder:

Se billeder af Caroline øverst.
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming fyret som ‘Topmodel’-vært
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.