HOT NEWS: Caitlyn Jenners forvandling kommer på dansk tv

Du kan følge Bruce Jenners forvandling til Caitlyn Jenner, når ‘I Am Cait’ får dansk premiere søndag aften.

Af Jonas Sand - 25. september 2015 kl. 19:25

Det er nok gået op for de fleste, at ‘Keeping Up with the Karadshian’-stjernen Bruce Jenner hverken er en mand eller hedder Bruce længere. I stedet vil han i fremtiden være kendt som Caitlyn Jenner, og den forvandling kan du nu følge på dansk tv.
Søndag aften har TLC nemlig dansk premiere på dokumentarserien ‘I Am Cait’. Her følger vi Bruce Jenners følelsesladede forvandling fra mand til kvinde og oplever, hvordan hun selv tackler det, og hvordan personerne omkring hende reagerer på nyheden.
Caitlyn Jenner giver et hudløst ærligt indblik i sin fysiske tranformation, sit følelsesliv og til tider komplicerede forhold til familie og venner i håbet om, at hun kan være med til at åbne andres øjne op for de problemstillinger, som transkønnede står over for.
Se flere billeder af Caitlyn Jenner i galleriet over artiklen.
Herunder kan du se traileren for første afsnit af programmet, som bliver sendt søndag den 27. september klokken 22:00 på TLC.

LÆS OGSÅ: ‘South Park’ går efter Caitlyn Jenner i ny sæson
LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner afslører: Imod homovielser
LÆS OGSÅ: Så skal Kenny dø igen: ”South Park” forlænger
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.