HOT NEWS: Bypigen har fundet sin bonderøv

Juliane Axen har for alvor udskiftet singletilværelsen med sit livs kærlighed.

Bypiger søger bonderøve
Af Mikkeline Andersen - 5. januar 2015 kl. 14:50

Husker du Juliane Axen, der tonede frem på skærmen, da hun i ‘Bypiger søger bonderøve’ jagtede sin drømmefyr. Kærligheden fandt hun ikke i programmet, men siden har den 35-årige bypige fundet kærligheden i Dino Sørensen.
– Om han er en bonderøv? Lidt. Han er jo fra jylland, men vi øver hans dialekt hver dag, fortæller Juliane til Realityportalen.dk og uddyber:

Julieane er smaskforelsket i sin kommende mand (Foto: Privat)

Juliane er smaskforelsket i sin kommende mand (Foto: Privat)


– Jeg er faldet for hans måde at behandle mig på. Han behandler mig som en prinsesse. Han er alt det, jeg ikke troede, jeg ville have, men nu hvor jeg har ham, kan jeg slet ikke forstå, hvordan jeg har kunnet leve uden ham.
LÆS OGSÅ: Bypiger og bonderøve søges
Kendt hinanden længe
Heldigvis for Juliane kommer hun ikke til at leve uden sin Dino. Han har nemlig friet til hende, og derfor har bypigen et kommende bryllup i sigte med sin 36-årige kærlighed.
– Vi har kendt hinanden, da vi var unge, men vi har ikke haft kontakt i 18 år. Vi så hinanden første gang sidste år i december, men der så jeg en anden.
Siden er kærligheden dog blomstret mellem parret, der til daglig bor i Svinninge lidt udenfor Holbæk. At det netop er Holbæk, som parret har valgt at falde til ro i, er der en god grund til. Dino er nemlig indehaver af en Skousen, en Shell og en 7/11, som ligger  byen.
LÆS OGSÅ: Bypigen i vild forvandling: Er hun blevet kønnere?
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.