HOT NEWS: Bypigen afslører datterens navn

‘Bypiger søger bonderøve’-deltageren løfter nu sløret for navnet på sin nyfødte datter.

Af Emilie Holm Egebro - 1. december 2015 kl. 10:22

I starten af november blev ‘Bypiger søger bonderøve’-deltageren Juliane Axen (nu Harkjær, red.) og hendes jyske mand Dino Sørensen forældre til en lille datter. Nu afslører den nybagte mor, hvad datteren skal hedde.
– Hun skal hedde Victoria Izabela Harkjær. Både Victoria og Izabella var på listen over både min Dinos og mine favoritnavne, afslører Juliane overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Men vi var enige om, at vi ville have en numerolog til at finde det helt rigtige navn, og det kunne vi først, når vores datter var født. Derfor vidste vi ikke før nu, hvad hun skulle hedde, men jeg elsker hendes navn!
LÆS OGSÅ: Bypigen i vild forvandling: Er hun blevet kønnere?
Vokser med moderrollen 
Det er noget af en omvæltning at blive mor for første gang, og der skal helt nye rutiner til. Juliane synes dog, at den første tid går over al forventning.
– Den første tid drejer sig meget om at lære hende at kende og lære at være mor. Jeg synes, at jeg vokser med opgaven hver dag, men det er jo et kæmpe ansvar, og jeg håber, at jeg kan forme hende til at blive en rigtig dejlig, glad og imødekommende pige, siger den lykkelige mor.
Se galleriet øverst af Juliane og hendes lille datter. 
LÆS OGSÅ: Bypigen er blevet mor: Så sød er datteren
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.