HOT NEWS: Bramfri tv-kok med i 'Vild med dans'

Nu er endnu en nydanser i ‘Vild med dans’ blevet afsløret, nemlig tv-kokken Umut Sakarya.

Af Lykke Buhl - 10. juli 2019 kl. 08:56

Den 28-årige kok og restauratør Umut Sakarya er den næste i rækken, der til efteråret skal trække i danseskoene til TV2-programmet ‘Vild med dans’. Det afslører TV2.
Umut kendes særlig fra DR3-programmet ‘Tyrkersvin’, hvor danskerne mødte ham som en charmerende, dansk-tyrkisk hidsigprop med en forkærlighed for flæsk og brun sovs.
Derudover vandt han ‘Masterchef’ tilbage i 2015 sammen med sangeren René Dif.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært dropper at bo med eksmanden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Medina afslører, at hun også elsker sovs

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Paradise’-Camilla afslørede Nicolai
Umut er ikke kendt for at være beskeden, så derfor er han også ganske klar i spyttet omkring, at han går benhårdt efter sejren i den populære dansekonkurrence.
– Hvis der er noget, jeg elsker i livet, så er det at måle pik. For at se, hvem der er bedst. Jeg kommer til at gå all in. Der bliver ikke noget: ”Det var hyggeligt at være med”. Jeg deltager for at vinde det, fortæller han til TV2.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende 
Indtil videre er det mest i køkkenet, vi har set den bramfri tv-koks talenter. Danseerfaringen strækker sig da også blot til lidt russisk folkedans, som Umut gik til, da han var lille, og så lidt svingen med træbenet, når musikken tændes i festligt lag.
Men til gengæld har han masser af attitude, og måske netop derfor glæder han sig særligt til de kraftfulde, sydamerikanske danse.
– Jeg vil gerne lære ‘latinodans’. Det, tror jeg, vil være lige mig. Det er stramt tøj, og det er lidt mandigt. Så klapper man med hænderne, og der skal være flammer og alt muligt, forklarer Umut til TV2.
LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?
Umut er nu det seneste navn, der er blevet afsløret som nydanser i ‘Vild med dans’.
Han kommer indtil videre til at konkurrere mod ‘Badehotellet’-skuespilleren Neel Rønholt, ‘Familien fra Bryggen’-bokseren Mikkel Kessler, ‘Løvens hule’-investoren Birgit Aaby, sangeren Coco O., bordtennisspilleren Michael Maze, skuespilleren Jakob Fauerby, samt Oliver Bjerrehuus’ søn, nemlig modellen Oscar Bjerrehuus.
LÆS OGSÅ: Jonass undrer sig: Har Anne faket sine orgasmer?
LÆS OGSÅ: Realitypar flytter sammen for at redde forholdet