HOT NEWS: Botoxkongen har fundet kærligheden

Kim Novaa er igen blevet ramt af Amors pil.

Af Jonas Sand - 2. marts 2016 kl. 11:55

Kærligheden blomstrer igen for Kim Novaa. Han er nemlig faldet pladask for modellen Natasha Helms – og hun gengælder hans følelser.

Kim og Natasha (Foto: Privat)

Kim og Natasha (Foto: Privat)


– Vi begyndte at snakke sammen for nogle måneder siden, og så har vi egentligt bare været sammen lige siden, fortæller Kim Novaa lykkeligt til Realityportalen.dk
– Jeg faldt over et billede af hende på Instagram, og jeg syntes bare, at hun var enormt smuk. Så jeg skrev til hende og spurgte, om hun havde en kæreste, eller om jeg måtte invitere hende ud. Hun svarede, at så skulle jeg i hvert fald have en god grund. Så jeg sendte hende en liste med 13 grunde, griner han.
LÆS OGSÅ: Anna Due jubler: Jeg har fundet kærligheden

Skønhed er ikke alt
Listen virkede, og parret har stort set været sammen siden da. Men selv om det var hendes ydre, der i første omgang fangede Kim Novaas interesse, så var det ikke det, han i sidste ende faldt for hos den unge model.
– Jeg synes, at hun er vildt smuk og skøn. Men skønhed er jo ikke alt, og jeg faldt for hendes fantastiske personlighed. Hun er voksen, klog og velformuleret, og hun har styr på sit liv. Jeg synes, hun er fantastisk, slår han fast og fortæller, at hun også har mødt hans børn, som hun kommer godt ud af det med.
Natasha Helms vandt sidste år modelkonkurrencen ‘Queen Of Scandinavia’, og derfor skal hun senere i år til Egypten for at konkurrere om titlen som ‘Topmodel of the World’. Og her skal Kim Novaa naturligvis med som støtte.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Singleliv’-babe har fundet kærligheden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.