Geggo driller kæresten: Han tror, det bli’r en dreng

Stephanie “Geggo” Christiansen og kæresten Cengiz Mads Salvarlis venter deres første barn, men de er ikke helt enige om, hvorvidt det bliver en dreng eller en pige.

Familien fra bryggen
Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 28. juli 2015 kl. 19:25

Stephanie “Geggo” Christiansen nedkommer i januar med sit og kæresten, Cengiz Mads Salvarlis, første barn. Parret får snart at vide, om det bliver en dreng eller en pige, men den kommende far er allerede overbevist om, at det bliver en søn.
– Han er sikker på, at det bliver en dreng og siger, at det ikke kan blive en pige. Men da vi var til nakkefolds-scanning i sidste uge, blev det fortalt, at han ikke skulle sætte næsen op efter en dreng, fortæller Geggo, der også selv er sikker på, at det bliver en pige.
– Cengiz er meget kærlig og laver bare sjov. Selvfølgelig bliver han glad for en pige, men siger også, at hvis det bliver en pige, så laver vi bare en mere med det samme, så han kan få en søn, haha!, griner Geggo, der får filmet hele graviditeten til den kommende sæson af ‘Familien fra Bryggen’.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo er gravid
LÆS OGSÅ: Geggo: Graviditeten var planlagt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser