HOT NEWS: 'Big Brother'-stjerne er blevet far - Her & Nu

HOT NEWS: 'Big Brother'-stjerne er blevet far

Det skulle først være sket i starten af det nye år, men den lille dreng kunne ikke vente med at komme til verden.

Af Jonas Sand - 12. december 2016 kl. 13:25

‘Big Brother’-deltageren Martin Hibel afslørede tidligere i år over for Realityportalen.dk, at han sammen med kæresten, 20-årige Josefine, ventede barn i starten af det nye år. Den lille fyr kunne dog ikke vente, og allerede i weekenden meldte han sin ankomst.
Lørdag klokken 14:25 blev Martin og Josefine derfor forældre til en lille dreng på 2360 gram og 48 cm. Han får navnet Sander og har det godt, selv om fødslen skete seks uger for tidligt.
– Det er super dejligt. Det er stadig en lige så stor oplevelse. Jeg begyndte at græde. Det var helt overvældende, siger 31-årige Martin, der har en syvårig søn fra et tidligere forhold, til Realityportalen.dk.
SE BILLEDERNE: Stine Kronborg har født
Hård fødsel
Allerede midt i sidste uge begyndte Josefine at gå i fødsel, men i sidste ende var lægeren nødt til at hjælpe sønnen til verden.
– Hun ville ikke rigtig åbne sig – hverken med ve-drop eller piller – så de var nødt til at tage ham med kejsersnit, fortæller Martin.
Sander skal være indlagt i den næste tid, fordi han skal have hjælp til at spise hver tredje time. Men ellers har han det godt, og det samme har Josefine, der er faldet godt til rette i rollen som mor.
– Hun er lidt medtaget på grund af kejsersnittet, men hun er ved godt mod. Jeg er sikker på, at hun bliver en fantastisk mor. Det kan jeg allerede se, slår Martin fast.
LÆS OGSÅ: Mandlig ‘Big Brother’-deltager: Jeg har haft sex med Premier League-stjerne
Uenige om navnet
Selv om de nu er enige om, at Sander er det rette navn, så krævede det nogle diskussioner, før parret nåede til enighed.
– Det var Josefines valg. Hun nedlagde veto mod mit navn. Jeg ville gerne have, at han skulle hedde William, og svigermor ville have Villads. Men Josefine stod fast på Sander, og det ligner han jo egentligt også, siger Martin og slår fast, at han synes, at det er et fint navn.
Se alle billederne af Sander, Martin og Josefine i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Big Brother’-deltager skal være far
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.