HOT NEWS: 'De unge mødre'-Bent skal være far igen

Den unge far og hans nye forlovede venter deres første fælles barn.

Af Jonas Sand - 1. april 2016 kl. 13:34

Natascha Linea blev i sidste uge mor til sit andet barn, men nu kan hendes ældste datter Lia se frem til at skulle være storesøster igen. Det er dog ikke den unge mor selv, der venter sit tredje barn.

Bent med kæresten Jennifer er nu forlovet. (Foto: Privat)

Det lykkelige par venter sit første fælles barn. (Foto: Privat)


I stedet er det ekskæresten Bent Flink og hans forlovede, Jennifer Vengaard, der skal have parrets første fælles barn. Det bekræfter Bent over for Realityportalen.dk.
– Det kom som et chok, men vi blev glade. Jennifer har termin midt i november, siger Bent og afslører, at alt er som det skal være med det kommende barn.
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas vilde ønske: Vil du være far igen Bent?
Uplanlagt ønskebarn
Det kommende barn var ikke decideret planlagt, men Bent slår fast, at parret er meget lykkelige.
– Det er ikke planlagt, men det er et ønskebarn. Jennifer var 100 procent sikker på, at vi skulle have barnet, selv om jeg syntes, det var lidt tidligt, fordi Lia lige er blevet storesøster, fortæller Bent, der dog blev overbevist af kæresten.
LÆS OGSÅ: DRAMA: Store problemer mellem Natascha Linea og Bent
Lia ved det ikke endnu
Selv om det ikke er nogen hemmelighed, at de skal have et barn, så ved Lia endnu ikke, at hun skal være storesøster igen senere i år.
– Hun er lige blevet storesøster, så vi lader hende lige vænne sig til tanken om det, før vi fortæller hende det.
Bent og Jennifer blev forlovet for et år siden, og de sparer stadig op til deres bryllup, men de planer er udskudt en smule på grund af den kommende familieforøgelse.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Eftersøgte anholdt hos ‘De unge mødre’-Bent
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.