HOT NEWS: Anne Gadegaard er gravid

Sangerinden og kæresten bliver forældre i starten af det nye år.

Af Jonas Sand - 6. september 2018 kl. 15:33

Anne Gadegaard kunne i går afsløre, hvorfor der i lang tid har været så stille på hendes blog. Her fortalte hun, at hun havde valgt at holde en pause, men hun skiftede blognetværk, men nu afslører hun, at det ikke var hele sandheden. Der gemmer sig nemlig også en langt mere glædelig nyhed blandt pausen.
– Den anden grund til, at der har været så stille, er simpelthen fordi, jeg har gået med en lille hemmelighed. Eller faktisk en kæmpe hemmelighed! For inde i min mave lige nu banker der nemlig et fint, lille, sundt og raskt hjerte. Jeg er nemlig gravid! afslører hun på sin blog og fortsætter:
– Min kæreste og jeg skal være forældre til januar. Det vil sige, at jeg faktisk lige nu er lidt over halvvejs i min graviditet. HALVVEJS!!! Det virker simpelthen så vanvittigt at skrive.
SE BILLEDET: Anne Gadegaard viser kæresten frem
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører stor nyhed: Det er starten på et nyt eventyr

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan ‘De unge mødre’-deltageren Louise Brylle fortalte sine børn, at hun igen var gravid.


LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

Nemt at holde hemmeligt

Dermed har sangerinden holdt graviditeten hemmelig i lang tid, men det er ikke noget, hun har haft svært ved.
– Der er så mange af mine nærmeste, der har spurgt mig om, hvordan jeg kunne holde det hemmeligt i så lang tid. Det har egentlig ikke været noget problem. Min kæreste og jeg havde bare lyst til at gå med det lidt for os selv og lidt efter lidt fortælle det til familie og venner.
– Jeg synes også, det har været enorm dejligt at have den hemmelighed for mig selv og med mine nærmeste. Vi har nemlig ville gøre det på vores måde, og det var altså at fortælle det til vores nærmeste efterhånden, som vi så dem, skriver hun.
Her kan du læse hele blogindlægget om graviditeten, og du kan se Anna Gadegaard vise maven frem.
LÆS OGSÅ: HAHA: Reality-deltagers vilde tip til at holde længere i sengen
LÆS OGSÅ: ‘Lukususfælden’-ekspert indrømmer økonomisk bommert