HOT NEWS! Anna og Oliver er blevet forældre

Den 5. maj blev datoen, hvor ‘Paradise Hotel’-parret blev forældre for første gang. Fødslen blev ikke helt udramatisk.

Af Caroline Grønne Wigdal - 5. maj 2021 kl. 20:09

Anna Seneca og Oliver Erngart er her til aften blevet forældre, og de befinder sig netop nu i en kæmpe lykkerus på Roskilde Sygehus.

– VI ER BLEVET FORÆLDRE TIL LILLE MIO, skriver Oliver på sin Instagramprofil, hvor han deler et billede af ham selv og Anna, der har den lille fyr i sine arme.

– Følelsen af at blive far. Det er så ubeskriveligt. Fuck hvor er det sindssygt, jubler han i en story.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise Hotel’ droppes: Vinderne afsløres snart

Det blev hele 16 dage før tid, da Anna egentlig var sat til at skulle føde den 21. maj. Men allerede i morges gik vandet.

Herefter fik Anna og Oliver besked på at vente hjemme i nogle timer, inden de kunne sætte kurs mod sygehuset i Roskilde, hvor et kaotisk forløb ventede.

LÆS OGSÅ: Ung mor overrasket over lægens dom: Derfor bliver jeg ikke gravid

Dramatisk fødsel

Lige siden i morges har den nybagte far løbende givet status på Annas fødsel. Hele tiden var alt under kontrol, men pludselig var parret nødsaget til at sætte kurs mod sygehuset i Nykøbing Falster, da der alligevel ikke var plads til dem i Roskilde.

LÆS OGSÅ: ’Paradise’-vinder svarer igen: Ville ikke slå hende ihjel

På det tidspunkt havde Anna så mange smerter fra veerne, at hun ikke kunne bevæge sig, og de var ellers allerede indlogeret på en ventefødestue. Dog kom parret aldrig så langt, for planen blev igen ændret. Denne gang var beskeden til Anna og Oliver en lettelse, for de kunne alligevel blive i Roskilde, da Anna ikke var i stand til at komme ind i bilen og køre den lange vej.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Men nu, cirka 12 timer senere, er deres lille søn endelig kommet til verden og ser ud til at have det helt perfekt tæt omgivet af mor og far. Han skal have det fulde navn Mio Seneca Haulund Erngart.

Anna og Oliver fandt sammen i slutningen af optagelserne til ‘Paradise’ 2020. Efter de vendte hjem til Danmark, flyttede parret sammen og kort efter blev Anna gravid.

LÆS OGSÅ: Se billederne: ‘Paradise’-babe er blevet mor