HOT NEWS: Anders og Torben vender tilbage til skærmen

De to skønne tvillinger er igen klar til at lukke tv-seerne ind i deres liv.

Af Kenth G. Madsen og Jonas Sand - 15. december 2016 kl. 10:43

Tvillingerne Anders og Torben fra Holstebro blev med ét kult, da de sidste år stod frem i to TV 2-programmer om deres ensartede liv og thailandske kærester. Og nu er der gode nyheder til de folk, der siden har savnet at følge med i livet hos tvillingerne.
Anders og Torben vender nemlig tilbage til skærmen den 2. januar, hvor de to tvillinger er klar med helt nye historier fra Holstebro. Det bekræftede TV 2, da der i går blev lavet optagelser til ‘De største øjeblikke’, der sendes på kanalen den 29. december.
Da vi sidst forlod dem, hang Torbens forhold til thai-kæresten Mam i en tynd tråd, og han var i tvivl om, hvorvidt de havde en fremtid sammen. Det får seerne svar på i den nye sæson, hvor de to tvillinger også deltager i en tv-quiz i Thailand og har indbrud i parcelhuset i Holstebro.
De bor de stadig sammen, taler stadig i munden på hinanden og er stadig lige så ens som altid, men alligevel er deres fælles liv fyldt med overraskelser. Og efter en hård tid med optagelser, nyder de i øjeblikket juletiden.
– Vi har haft travlt med optagelser, og nu glæder vi os bare til juleaften, sagde Anders og Torben, da vi mødte dem til TV 2-arrangementet.
LÆS OGSÅ: ‘Anders og Torben’ snupper fornem pris

Anders og Torben var med, da TV 2 i går optog ‘De største øjeblikke’. (Foto: James Thisted)


Holder jul sammen
I programmerne så seerne, hvordan Anders og Torben nærmest lavede alt sammen og levede stort set identiske liv. Derfor kommer det nok heller ikke som den store overraskelse, at de to også fejrer julen sammen. Men gaverne kommer i hvert fald ikke til at ruinere dem.
– Nej, det (gaver, red.) bruger vi ikke. Vi spiser noget god mad, lød det kort fra de gæve jyder, der altså snart kan opleves på skærmen igen.
Det første af tre afsnit kan ses på TV 2 den 2. januar klokken 20:00.
LÆS OGSÅ: Anders og Torben: Nu skal vi være forskellige
LÆS OGSÅ: Torben har ikke hørt fra sin thai-kæreste: Jeg skal finde en anden
LÆS OGSÅ: Tvillingerne Anders og Torben: Sådan driller vi vores thai-kærester
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.