HOT NEWS: Anders og Torben vender tilbage til skærmen

De populære tvillinger fra Holstebro kommer med to helt nye programmer.

Af Jonas Sand - 8. december 2017 kl. 16:55

Tvillingerne Anders og Torben fra Holstebro blev med ét kult, da de forrige år stod frem i to TV 2-programmer om deres ensartede liv og thailandske kærester. Tidligere i år fik seerne igen lov til at følge med hos dem, og nu er der gode nyheder til de folk, der siden har savnet at følge med i livet hos tvillingerne.
LÆS OGSÅ: Anders og Torben: Nu skal vi være forskellige
Nu åbner de nemlig igen dørene op for seerne, og på onsdag har TV 2 premiere på det første af to afsnit af ‘Anders & Torben – tvillingerne og den søde juletid’. Her får du lov til at opleve, hvordan julen foregår i det jyske hjem.
– Anders og Torben elsker den søde juletid, og hjemme i Holstebro er de i gang med at bage kager og pynte op den helt store aften, står der i beskrivelsen af programmet.
– Tvillingerne Petersen holder juletraditionerne i hævd ligesom mange andre i familien Danmark, men forskellen er dog stadig, at alt foregår i takt. Både til årets julefrokost og når julemaden skal laves. Den eneste undtagelse er årets julegaver, som de to tvillinger stadig forsøger at holde hemmelige for hinanden, fortsætter det.
Du kan se det første afsnit af ‘Anders & Torben – tvillingerne og den søde juletid’ på onsdag klokken 20:35 på TV 2.
LÆS OGSÅ: Torben har ikke hørt fra sin thai-kæreste: Jeg skal finde en anden
LÆS OGSÅ: Tvillingerne Anders og Torben: Sådan driller vi vores thai-kærester