HOT NEWS: 'Amalies baby' fortsætter

Du kan snart glæde dig til meget mere tv med Amalie Szigethy.

Af Jonas Sand - 6. juni 2016 kl. 14:55

Tidligere i år åbnede Amalie Szigethy igen dørene op og inviterede et tv-hold indenfor, hvor seerne kunne få lov til at opleve hendes graviditet og forholdet til barnets far, Mikkel Skelskov. Og nu får du igen lov til at komme helt tæt på.
Til efteråret er TV3 nemlig klar med en helt ny sæson af ‘Amalies baby’, hvor vi får lov til at følge hendes fødsel og livet som mor til en nyfødt. Det bekræfter programmets presseansvarlige hos TV3, Jens Mogensen.
– Og jeg kan afsløre, at den nye sæson bliver med flere afsnit end de tre, som første sæson bestod af, siger Jens Mogensen til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: ‘Amalies Baby’ er lavet på en løgn
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg er bange for mit barns far
Tvivl om Mikkel
Det var tydeligt for tv-seerne, at forholdet mellem Amalie og Mikkel ikke var problemfrit, og Realityportalen.dk har tidligere afsløret, at det hele var spil for galleriet, og at de to aldrig rigtigt var kærester.
Uvenskabet fortsatte dog med at vokse mellem de to, og det fik Amalie til at melde klart ud, at hun ikke ville lave flere afsnit med Mikkel. Men om hun får sin vilje, vil TV3 ikke afsløre endnu.
– Det er det helt store spørgsmål, men tv-seerne må vente og se, om han er med, fortsætter Jens Mogensen.
Datoen er endnu ikke på plads, men det bliver til efteråret, at du kan følge Amalie og hendes baby på TV3.
Se billederne: Amalie gravid og nøgen
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Min datter skal hedde…
LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: Mikkel var aldrig en del af mit privatliv
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.