HOT NEWS: Amalie fortæller om sit kærlighedsliv

Amalie Szigethy fortæller om sit turbulente forhold til en mand i Los Angeles.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 9. oktober 2014 kl. 10:25

Amalie Szigethy er for nyligt hjemvendt fra et længere ophold i Los Angeles, Californien. Tiden er blevet brugt på arbejde, men der har også været en særlig fyr i hendes liv.
@locker
– Han hedder Jake Rose. Jeg var meget glad for ham. Vi var glade for hinanden, men afstanden var ikke så fed, og der var en masse jalousi og drama. Men han er en rigtigt sød fyr, og jeg havde heller ikke lagt billeder på Instagram, hvis jeg ikke var glad for ham, fortæller Amalie til ‘Spotlight’.

Sådan så det ud, da Amalie lagde billeder af hende og Jake på Instagram. (Foto: Privat/Instagram)

Sådan så det ud, da Amalie lagde billeder af hende og Jake på Instagram. (Foto: Privat/Instagram)


Hun fortæller også, at hun mødte Jake på en sandwichbar i LA., hvor de to faldt i snak og derefter indledte et forhold.
LÆS OGSÅ: Amalie vender tilbage til Danmark
Vil gerne se ham igen
Men selvom afstanden er et stort problem, afviser den tidligere paradiso ikke, at hun skal se Jake igen.
– Hvis jeg ikke har fundet min prins herhjemme i Danmark, så skal jeg helt sikkert se ham igen, siger hun til TV3 og understreger, at de to bare er venner lige nu, men at han helt sikkert har sat sine spor hos hende.
– Han var en stor gentleman overfor mig. Jeg blev meget ked af, at det ikke kunne fortsætte. Jeg var for første gang siden Peter glad for en fyr. Lige nu kan det bare ikke fungere, men hvis jeg kom tilbage, kunne vi måske starte forfra.
LÆS OGSÅ: Ulven Peter: Sådan har jeg det med Amalie
Se hele klippet med Amalie herunder:

LÆS OGSÅ: Amalie på slap line i ny reklamefilm
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.