HOT NEWS: 'Årgang 0'-stjerne har fundet kærligheden

‘Årgang 0’-deltageren er blevet ramt af Amors pil.

Af Jonas Sand - 31. januar 2019 kl. 7:25

Kærligheden blomstrer for ‘Årgang 0’-deltagerne Christian Elhauge. Mens storebror Oscar for nylig fortalte, at han var blevet single efter fire års forhold, så har Elhauge-familiens midterbarn fået sig en kæreste. Det fortæller han i det nyeste nummer af BILLED-BLADET.
Hans nye kæreste hedder Sarah, og parret mødte hinanden på gymnasiet, hvor hun i øjeblikket går i 2. g, mens ‘Årgang 0’-stjernen er i gang med sit sidste år.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne forlader kæresten og flytter hjem
STORT GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvordan det er at være kærester med Oliver Bjerrehuus.


LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emma åbner op om exit: Jeg var syg hver eneste gang
LÆS OGSÅ: ‘HOT NEWS: Årgang 0’-Rachel flytter sammen med kæresten
– Det er meget hyggeligt at være sammen med Sarah, og jeg har skruet ned for festerne, fortæller 18-årige Christian med et stort smil til ugebladet.
Festerne er dog ikke helt lagt på hylden for den forelskede Christian.
– Jeg er ikke længere ude og feste hver weekend, men jeg kan jo heller ikke bare ligge derhjemme alene. Så min faste rutine efter skoletid er, at jeg går i fitnesscenter og laver lektier, inden jeg forsøger at holde aftenen fri. Mandag spiller jeg fodbold på et lukket hold sammen med mine venner, og så er Sarah og jeg sammen hos hinanden nogle aftener og i weekenderne, fortæller han.
Du kan følge Christian og familien i ‘Årgang 0’ hver tirsdag klokken 20:00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene