'Årgang 0'-stjerne er blevet gift

I al hemmelighed giftede Christian Van Der Watt sig med kæresten Ditte.

Af Louise Vilsbøl - 23. juli 2018 kl. 11:07

I december 2014 præsenterede Stephanie fra ‘Årgang 0’s far for første gang sin nye kæreste, Ditte, for offentligheden, da de dukkede op på den røde løber sammen til TV 2s gallashow ‘De største øjeblikke’.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne forulempet til distortion

Christian og Ditte blev i al hemmelighed gift (Foto: Privat)


I reportageserien det efterfølgende år kunne man se, at Christians børn tog godt imod Ditte, som han havde mødt til en 30-års fødselsdag, og hun har været en fast del af familien og serien lige siden. I næste måned kan Christian og Ditte fejre, at de har kendt hinanden i fem år, men nu har de taget næste skridt i forholdet og har endnu en ting at fejre.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne vil gerne være ung mor
– Vi blev gift på rådhuset, og efterfølgende gik vi ud og fik lidt god mad. Det føltes bare rigtigt for os at holde det helt privat. Men det betyder ikke, at det ikke skal fejres, det gør vi senere på sommeren, fortæller Christian, som ikke lægger skjul på, at han er ved at boble over af lykke over at være blevet gift med sin udkårne.
LÆS OGSÅ: Sådan går det med ‘Årgang 0’-Emma i dag

Børnene vidste ikke noget om brylluppet

Det er første gang, ‘Årgang 0’-faren er blevet gift, og der var ikke andre end de to med til brylluppet, så hverken Christians tre børn, Stephanie, Isabella og Tristan, eller Dittes søn, Simon, så dem blive gift.
– Det var kun Ditte og jeg, der vidste noget. Børnene blev glade, da de fik det at vide og lidt målløse, fortæller Christian med et smil og fastslår, at børnene ikke blev skuffede over ikke at være med til brylluppet, de var kun skuffede over, at der ikke blev holdt en fest, så det gør de senere på sommeren.
Parret nåede at holde på hemmeligheden i lidt over en uge, før de offentliggjorde, at de nu kan kalde sig hr. og fru Van Der Watt.
GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?