HOT NEWS: ’Årgang 0’-Stephanie har fået ny kæreste

Den smukke tv-stjerne har igen fundet kærligheden.

Af Pernille Hahn Hauberg - 4. januar 2017 kl. 11:28

I mandagens afsnit af ’Årgang 0’ blev seerne vidner til, hvordan den nu 16-årige Stephanie festede sig ind i sit syttende år.
GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?
Med teenageårene følger også de mange søde fyre, og særligt én af dem har gjort indtryk på ’Årgang 0’-stjernen. I TV 2s live-chat efter programmet kunne Stephanie nemlig afsløre, at hun har fået en kæreste.
– Vi har gået i klasse sammen førhen, og i slutningen af året holdt han fødselsdag. Vi snakkede rigtig godt, og det har vi gjort lige siden, så nu har vi været kærester i to uger, fortæller Stephanie og uddyber:
– Han er sød og forstående, og han lytter til mig, og han er støttende. Han passer på mig og gør mig glad. Han er bare på alle måder rigtig skøn.
Det er ikke første gang, ’Årgang 0’-stjernen oplever at blive forelsket. I sæsonen optaget i 2014 kunne Stephanie præsentere en kæreste, som hun dog havde brudt med, da programmerne blev sendt i januar 2015.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Mor-Theresia fortæller om Rachels svære tid
I sidste års sæson afslørede hun, at hun havde flirtet og efterfølgende skrevet med en fyr, hun havde mødt i Lalandia, men at det heller ikke holdt. Da sidste års programmer blev sendt, dannede Stephanie par med en dreng fra parallelklassen, men nu er det altså kæresten Andreas, der er løbet med den smukke ’Årgang 0’-deltagers hjerte.
Se de to turtelduer på billedet herunder:


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.