HOT NEWS: 'Årgang 0' starter forfra - Her & Nu

HOT NEWS: 'Årgang 0' starter forfra

‘Årgang 0’ kommer igen, og netop nu søges der familier til den nye omgang af programmet.

Af Louise Vilsbøl - 1. juli 2019 kl. 09:08

Der er rigtig godt nyt for de mange ‘Årgang 0’-fans, der i år måtte sige farvel til de elskede familier fra TV 2s længste og mest populære reportage-serie nogensinde. Netop nu søger TV 2 nemlig deltagere til en helt ny omgang af det populære program.
– Vi har besluttet at starte helt forfra med en ny ‘Årgang 0’, som denne gang hedder ‘Årgang 2020’. Det har vi gjort, fordi ‘Årgang 0’ er blevet en kæmpestor historie for TV 2, siger TV 2-redaktør Mette Heiberg til tv2.dk.
STORT GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?
Målet for TV 2 og Warner Brothers, der producerer serien, er at finde fem nye familier, der venter barn i de første tre måneder af 2020 og vil lade sig filme på godt og på ondt fra nu af og 18 år frem i tiden.
– Man skal have lysten og den generøsitet, at man inviterer os allesammen indenfor til det hele. ‘Årgang 0’ lever af, at man er ærlig og tør at åbne sit liv, uanset hvad det så end måtte byde på, siger redaktøren.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde vil gerne være ung mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan møde den nye ‘De unge mødre’-deltager, der har en enorm fanskare på YouTube.

LÆS OGSÅ: KÆMPE TILLYKKE! ‘Årgang 0’-Christian er blevet student
LÆS OGSÅ: ’Årgang 0’-Stephanie: Sådan har den første tid uden et tv-hold været

Ikke kun for traditionelle familier

Hvor man i den oprindelige ‘Årgang 0’-serie har fulgt i alt seks helt almindelige familier med mor, far og børn, så vil den nye version af programmet være mere åben for alle slags familier.
– I udgangspunktet udelukker vi ikke nogen som helst. Vi vil også gerne rystes lidt på en god måde i forhold til, at nu gør vi det igen, så vi inviterer alle typer af danskere til at melde sig, siger producent Jan Bacher Dirchsen fra Warner Brothers til tv2.dk.
Ifølge producenten er det vigtigt, at programmet afspejler, at der findes forskellige måder at være forældre og familie på, og derfor er castingen til programmet meget bred. Optagelserne forventes at gå i gang i december 2019, og programmet vil formentlig have premiere i 2021. Læs mere om, hvordan man bliver en del af programmet HER.
LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre
LÆS OGSÅ: Anna Due er blevet student: Jeg brød reglerne