‘Årets TV-pris’: ‘Familien fra Bryggen’ kan gentage successen

Tv-branchen skal endnu engang hylde de mest markante programmer og deltagere.

Af Mikkeline Andersen - 8. juni 2015 kl. 13:25

Igen i år hylder tv-branchen de bedste programmer og deltagere i det forgangne år, når Copenhagen TV Festival finder sted den 14. august 2015. For andet år toner flere realityprogrammer frem på listerne som de nominerede.
Sidste år kunne Linse hæve armene med titlen som ‘Årets big character’. Og når TV prisen anno 2015 løber af stablen, kan Linse og ‘Familien fra Bryggen’ gentage den succes, for de er nemlig nomineret i kategorien ‘Bedste karakterdrevne serie’. En pris, der bliver givet til en faktuel og underholdende serie, der har en eller flere personer som omdrejningspunkt.
‘Familien fra Bryggen’ er dog i skarp konkurrence med de andre nominerede i kategorien. De nominerede er: ‘Janni og Karsten – kærlighed mod alle odds’, ‘Silas – mig, min mand og min kone’, ‘Jeg er Ambassadøren fra Amerika’, ‘Jeg er L.O.C.’, ‘Martha og Guldsaksen’ og ‘Tvillingerne fra Holstebro’.
LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til årets tv-pris
Konkurrencen er central
Muligheden for at vinde en stor sum penge eller finde kærligheden afspejler sig i kategorien ‘Bedste konkurrencedrevne serie’. En kategori, der tæller ‘Paradise Hotel’, ‘Robinson Ekspeditionen’, ‘Det perfekte match’ og ‘Tag pengene og løb’ på nomineringslisten.
Programmerne får konkurrence af ‘Godt selskab’ og ‘Klar, parat, sy’.
Skulle ‘Paradise Hotel’ ikke løbe med titlen i denne kategori, så har programmet muligheden i kategorien ‘Bedste tv på flere medier’.
Her skal et af de mest populære realityprogrammer på TV3 dyste mod ‘Zulu BFF’, ‘SJIT Happens’, ‘Eurovision Song Contest 2014’, ‘Natholdet’, ‘Zulu Comedy Festival’ og ‘Ramasjang Mysteriet’.
I alt er der 27 kategorier. Se samtlige nominerede her.
LÆS OGSÅ: Årets TV Pris 2014: Her er vinderne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.