Mascha gør Andreas Bo lykkeligere end nogensinde - Her & Nu

Mascha gør Andreas Bo lykkeligere end nogensinde

Andreas Bo har tilsyneladende fundet lykken både privat og professionelt, og det har Mascha Vang stor ære i.

Paradise hotel
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 14. oktober 2014 kl. 11:47

Andreas Bo havde premiere på sit nye show ‘Original’ på Bremen i København i begyndelsen af oktober. Showet har været længe undervejs, og Andreas Bo føler bestemt, at han er på toppen for tiden.
– Jeg er lykkeligere, hvor jeg er lige nu, end jeg nogensinde har været før. Jeg føler virkelig, ajeg toppræsterer over hele linjen i øjeblikket, fortæller Andreas Bo til Billedbladet og fortæller derefter, hvorfor han er faldet pladask for Mascha, som han mødte til en fest Nytårsaften 2013.
– Det vidunderlige ved hende er, at hun er sindssygt lattermild. Samtidig har hun ben i næsen og en meget bestemt holdning til alting. Og så giver hun mig nogle utroligt ulækre olieshots, jeg skal drikke for at holde mig sund. Det er en rar og kærlig handling, fordi hun vil passe på mig. Jeg er ikke bleg for at sige, at jeg er sindssygt glad for hende og meget, meget forelsket.
LÆS OGSÅ: HOT STUFF: Mascha Vang springer ud som designer
Mascha er stolt af Andreas Bo
Mascha Vang er da også meget stolt af sin komiker-kæreste. På sin blog efter premieren på showet ‘Original’ skrev hun, hvor stolt Andreas gør hende og opfordrer naturligvis alle til at se showet.
– Jeg er ved at revne af stolthed, og jeg håber, I vil tage ind og se ham, for I får virkeligt en oplevelse. Det er i den grad et SHOW man får, som ingen andre laver det. Det er unikt, sjovt og original. Han er fandeme genial. Det kan godt være, han er min kæreste, men jeg er sikker på, I vil give mig ret, hvis I ser det, skriver hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: Fredagsgodte: Kan i huske denne lækre ‘Paradise’-fyr?
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.