Lise fra 'Nybyggerne' afslører: Derfor blev vi gift - Her & Nu

Lise fra 'Nybyggerne' afslører: Derfor blev vi gift

Det var ikke den store romantiske drøm, der gjorde udslaget for ‘Nybygger’-brylluppet i weekenden.

Af Emilie Holm Egebro - 22. august 2016 kl. 18:55

2016 bliver et stort år for ‘Nybygger’-vinderne Lise ,22, og Michael ,23,. Tidligere på året vandt de huset i Farum, senere i år bliver de forældre, og i lørdags sagde de ja til hinanden, da de havde arrangeret et surpricebryllup for familie og venner.
Der er ingen tvivl om, at Lise og Michael udgør et fantastisk par, men det var dog ikke af romantiske årsager, at ‘Nybygger’-vinderne lovede hinanden evig kærlighed.
‘Nybyggerne’: Det skal der ske med “tabernes” huse
– Et bryllup er jo, hvad man gør det til. For os er det ikke så vildt, men mere af praktiske årsager. Det var noget, vi besluttede sammen, så det er ikke, fordi Michael har været på knæ. Faktisk blev vi opfordret til det fra banken, som rådede os til, at vi ville stå meget bedre, hvis vi var gift. Så nu står vi bedre juridisk set i forhold til hus og barn. Så det er egentlig lidt kedeligt og gammeldags, siger Lise til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Vi havde for lang tid siden inviteret til kæmpe indflytterfest for 100 af vores nærmeste venner og familie, og så tænkte vi, at når vi alligevel var samlet, så kunne vi lige så godt få brylluppet overstået. Så det fik vi så på plads for to uger siden. Egentlig var det ikke svært at holde det hemmeligt, da vi havde så mange ting at tænke på. Så vi havde næsten glemt det og havde hverken ringe eller blomster. Men det var en fantastisk dag.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinderne må ikke flytte ind i huset
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Overraskede venner og familie med bryllup
Kalder stadig hinanden kærester
Selvom Lise og Michael nu officielt er mand og kone, kalder parret stadig hinanden kærester og føler ikke, at noget har ændret sig fra tidligere. De nød dog at se hvor glade deres deres venner og familie blev for nyheden.
– Vores familier blev så rørte. Det var vildt stort at se, hvordan de alle reagerede. Jeg havde flere veninder, der bare tudbrølede – en svigermor, der ikke kunne holde tårene inde, og bedsteforældre der bare var helt vildt glade for at være med til dagen, forklarer en glad Lise og uddyber:
– Vi havde et åbent-hus-arrangement hele lørdagen, hvor folk så kunne komme og gå. Så dem, der nåede det, var med til vielsen, og ellers var folk der før eller senere. Så vi festede hele natten og vennerne arrangerede brudevals og det hele. Vi tænkte, at når nu det alligevel også var et bryllup, så ville vi gerne gøre noget ud af det, så vi fik maden ude fra, og der var fadølsanlæg og det hele. Så der manglede bestemt ikke noget.
Lise og Michael har ikke planlagt den helt store bryllupsrejse i denne omgang, men regner med at tage et par dage ud at sejle med Lises søster, mand og børn senere på ugen.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’: Det føles ikke som vores hjem
Se billedet nedenfor fra Lise og Michaels bryllup:


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Babylykke hos ‘Nybyggerne’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.