Kasper H og Isabella taler ud om stort nederlag

De to paradisoer tabte finalen stort til Monique og Anders.

Af Mikkeline Andersen - 8. maj 2015 kl. 13:45

I går blev finalen i ‘Paradise Hotel’ afsluttet med en markant sejr til Monique og Anders. Det var nemlig kun Mads, som mente, at Kasper H og Isabella skulle have haft sejren.
– Jeg vidste godt, at vi var underdogs i finalen, men jeg håbede på det bedste, og at mine gruppemedlemmer ville stemme på mig. Jeg var rigtig overrasket over, at det kun var Mads, som stod bag os, for jeg havde regnet med Sasha og især min gamle ven Philip. Så det gjorde naturligvis ondt, fortæller Kasper H til Realityportalen.dk, der dog erkender, at Anders og Monique fortjente sejren.
Isabella ærger sig over, at værdighed for deltagerne handler om, hvor længe man har været på hotellet. Monique havde været på hotellet fra start, og derfor vandt Monique og Anders, lyder det fra Isabella.
– Monique og Anders er de helt rigtige vindere, og jeg kan fuldt ud unde dem det, Anders havde godt nok ikke været der så længe, men han er en vellidt og varm dreng. Monique er sindssygt taktisk, hun er lavet til at spille det spil, og man skal ikke tage fejl, for hun har et hjerte af guld.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle billederne fra den røde løber
Kasper H: Skulle have skiftet Isabella ud
Flere af paradisoerne begrundede deres stemme med, at Monique var den pige, som havde fortjent det mest. Set i bakspejlet kunne det have været anderledes, hvis Kasper H havde benyttet muligheden for at skifte Isabella ud.
– Det eneste, jeg fortryder, er, at jeg ikke valgte Nanna, for så havde vi vundet. Men jeg kunne ikke se Isabella i øjnene og smide hende ud, siger Kasper H.
Men penge er ikke alt.
– Jeg er stolt af mig selv, og det jeg har opnået. Mr. Paradise og venskaber for livet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinderne: Det skal vi bruge pengene på
Isabella: Theis var drømmepartneren
I finalen havde Isabella håbet på at få Theis’ stemme, men sådan gik det ikke. Theis havde stadig indebrændte følelser, fordi Isabella ikke rakte sin hånd op og skiftede Kasper H ud med Theis.
– Det fortryder jeg kraftigt den dag i dag. Men jeg gav Kasper H et løfte dagen før om, at jeg aldrig ville bytte ham ud, så derfor beholdt jeg ham. Jeg havde stået bedre med Theis, fordi han er ekstremt vellidt. Da han forlod hotellet, kunne man tydeligt se, hvor stort et savn det var. Jeg kan ikke sige med 100 procent sikkerhed, at jeg havde vundet med Theis, men jeg havde i hvert fald stået i finalen med en spiller, jeg af hele mit hjerte ønskede at stå med. Og det havde betydet nok, fortæller Isabella.
Da Christel skulle forlade hotellet, håbede hun, at Kasper H havde valgt hende, som sin partner, fordi hun kunne trække flere stemmer end Isabella. Den holdning deler Isabella ikke.
– Kasper H havde muligheden, men de fleste mente, at Christel var blevet båret gemmen spillet og kommet ind på frikort. Det, tror jeg, havde trukket ned i stemmer.
Herunder kan de se, hvordan Isabella havde det, da vinderne blev afsløret:

LÆS OGSÅ: Anders og Monique vinder ‘Paradise Hotel 2015′
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.