'Paradise'-Kasper afslører: Nikita og jeg har haft sex - Her & Nu

'Paradise'-Kasper afslører: Nikita og jeg har haft sex

Kasper kæmpede en brag kamp for at få fingrene i Nikita – og det viser sig at det gav pote i sidste ende.

Af Emilie Holm Egebro - 30. marts 2016 kl. 22:45

I denne uge tjekkede Nikita Klæstrup ind på ‘Paradise Hotel’, da hun stod i spidsen for valgugen på hotellet. Især Kasper havde et godt øje til reality-baben i programmet og prøvede ihærdigt at få et kys, hvilket lykkes til sidst.
Til Kaspers store ærgrelse bliver det også så kun ved det, men det viser sig, at han efterfølgende har haft heldet med sig.
– Jeg har det helt ok med, at det ikke bliver til mere, end det gør, inde på hotellet. Efter hvad Nikita har fortalt mig både i situationen og efterfølgende, er det fordi der er kamera på, at hun ikke vil overgive sig, og det vælger jeg at tro på, forklarer Kasper og fortsætter:
– Heldigvis har vi fået os et par ture under lagnerne, efter at vi er kommet hjem. Så vi har fået indhentet lidt, hvilket er meget dejligt. Det har dog bare været ren hygge, da Nikita og jeg aldrig har været noget super seriøst. Men vi snakker stadig sammen.
Følg med i ‘Paradise Hotel’ hver mandag-torsdag klokken 22.00 på TV3
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup afslører: Derfor valgte jeg Patrick
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nikita Klæstrup på Hawaii med Sonny Fredie-Pedersen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.