HOT! Kanye overrasker Kim Kardashain med VILD fødselsdagsfest

Rapperen Kanye West er ikke kendt for at tage den med ro, når han først sætter sig et mål for øje.

Af Ritzau - 22. oktober 2015 kl. 13:15

Og rapperen, som venter sit andet barn sammen med hustruen Kim Kardashian West, formåede endnu engang at bevise det, da Kim Kardashian onsdag fyldte 35 år.
– Min mand formår altid at overraske mig! Han lejede en hel biograf for at vi kunne se den nye Steve Jobs-film – som ikke er udkommet endnu! Og så havde han fået hele min familie og mine nære venner til at komme klædt i deres bedste “gravide Kim”-kostume – de fik falske babymaver udleveret ved indgangen!, skriver en begejstret Kim Kardashian på Instagram, og hun sparer bestemt ikke på udråbstegnene.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Så fræk er 35-årige Kim Kardashian
Anderledes temafest
38-årige Kanye West havde altså arrangeret en ret speciel temafest, hvor det gravide fødselsdagsbarn virkelig var i centrum.
– Jeg ved ikke, om det var for, at jeg ikke skulle føle mig kæmpestor, eller om det bare var et fedt tema, men jeg var vild med det, og jeg havde den bedste dag nogensinde. Det var fantastisk at spise churros med en flok gravide kvinder. Det var, hvad jeg havde brug for, skriver Kim Kardashian til et billede af sin overdådige fødselsdagskage.
Khloe droppede festen
Det var ikke hele familien Kardashian, der var med til at fejre Kim. US Weekly skriver, at søsteren Khloe havde valgt at blive væk fra festlighederne for i stedet at være tæt på manden Lamar Odom, der i sidste uge blev fundet livløs på et bordel i Nevada.
– Lamar har det ikke så godt. Han kan stadig ikke stå selv, og hun er meget bekymret over for ham. Hun har det ikke godt med at gå fra ham, siger en kilde til mediet.
Khloe og Lamar valgte i går at annullere den ansøgning om skilsmisse, som parret ellers havde udfyldt. I stedet giver de forholdet en ny chance, og Khloe har altså tænkt sig at være ved sin mands side i hele dette hårde forløb.
Se billeder fra festen herunder:

Se gæsterne ankomme herunder:


Herunder kan I se Kim K og Kanye ankomme til festen:


ritzau/
SE BILLEDERNE: Kim Kardashian viser sin gravide mave frem
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian brager igennem på Instagram-tronen
LÆS OGSÅ: Se billedet: Nøgen Kim Kardashian sætter kritikere på plads
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendis.