Husker du? Da Numse-Rasmus havde sex med en kage

Se eller gense det episke øjeblik med Numse-Rasmus.

Af Louise Vilsbøl - 24. juli 2017 kl. 20:55

Der er ingen tvivl om, at vi savner både ‘Singleliv’ og Numse-Rasmus, som altid er garant for et godt grin. Et af de helt store øjeblikke med Rasmus på skærmen var, da han indrømmede, at hans søde tand måske har taget overhånd overfor nogle stakkels kager.
Det skete, da han skulle lave en gave ud af ler til sin date, hvilket ganske naturligt fik Rasmus til at tænke på sex.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Jeg er ikke en klam, liderlig satan
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
– Jeg har aldrig dyrket sex med ler, men jeg har dyrket sex med kage. Jeg har min favoritkage, som er en creme-snitte, fortæller Rasmus og forklarer:
– Jeg er jo ikke nogen sex-galning, men jeg er bare drevet af sex, jeg er nymfomanist. Vi er født med et gen af liderlighed, og det er jo derfor, det connecter folk sammen. Det er kærlighed, det er kys, det er intimitet, det er gangbang.
Se hele det fantastiske klip med Numse-Rasmus øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus klar til ‘Robinson Ekspeditionen’
LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne fundet død
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.