Hotte kendisser sælger ud af garderoben

Unikt, lækkert og stilfuldt tøj fra Saseline, Lina og Sharin kan nu blive dit.

Af Mikkeline Andersen - 12. januar 2015 kl. 16:25

Kigger du også en ekstra gang, når Saseline Sørensen, Sharin Foo og Lina Rafn toner frem på skærmen i deres lækre outfits? Nu giver Trendsales Collection dig en mulighed for at få fingrene i kendissernes garderober.
– Det er bæredygtigt at købe second hand. Der hænger så forfærdelig meget smukt tøj rundt omkring i vores klædeskabe, der aldrig bliver luftet, og det er en skam. At købe second hand er også en mulighed for at finde noget der er unikt, siger Sharin Foo i en pressemeddelse fra Trendsales og tilføjer:
– Og man kan få mere kvalitet for pengene i stedet for at købe fra nyt til fuld pris, og måske få fat i en style fra et tidligere år man ikke fik opsnappet. Jeg har en del vintage kjoler i min garderobe, og, jeg synes, det er fascinerende at studere håndværket, materialerne og farverne fra en anden tid.
Fredag den 9. januar åbnede Trendsales op for garderoberne, der også indebærer tøj fra blandt andet Mai Manniche og Ditte Ylva Olsen.
LÆS OGSÅ: Michala Kjær: Sælger ud af sin luksus-garderobe
Second hand er mode
Trendsales Collection konceptet startede som en spontan og impulsiv ide blandt de modeinteresserede på Trendsales.
– Vi gik tit selv og drømte om at få fingrene i noget helt bestemt og unikt, som vi enten havde set i et modemagasin eller på nettet, men vi manglede et sted, hvor det var muligt at gøre et kup med en historie bag, siger en af projektets iværksættere, underdirektør Eva Kemp.
Den ide er Saseline glad for at kunne bidrage til.
– Jeg synes, det er fedt, at der er gået mode i at sælge og købe second hand tøj, sko og tasker. Går helt sikkert ind for genbrug. Det er en perfekt måde ikke at sidde med overfyldte skabe med ting, som andre kan have glæde af.
For Lina Rafn giver det god samvittighed, at du nu kan få fat i ‘X Factor’-dommerens tøj.
– Jeg elsker vintage tøj, fordi det ofte har en kvalitet, et snit eller et materiale, som er unikt. Du kan være sikker på, at du ikke ligner alle andre, og så synes jeg, der er noget smukt over, at den ene kvindes skrald er den anden kvindes skat. Jeg bliver hurtigt træt af en tendens og vil videre, og det kan jeg gøre med god samvittighed, selvom tøjet ikke er slidt op, når jeg sælger det igennem Trendsales Collection.
LÆS OGSÅ: Saseline om nyt blog-projekt: ‘WUHUW’ handler ikke om penge
Støtter et godt formål
Det er ikke kun din pengepung, som får glæde af, at du nu kan handle lækkert tøj til billige penge. Sharin, Saseline og Lina donerer nemlig 20 procent af salget til velgørende formål.
Sharin støtter Amnesty International, mens Saseline vil hjælpe kræftramte børn, og endeligt går Linas donering til BørneTelefonen.
Køb alt det lækre tøj HER.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Køb Amalie Szigethys garderobe
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.