Anna Due vil fjerne Villian fra sociale medier

En flok unge mennesker tog billeder Anna Dues søn, og det var hun ikke glad for.

Paradise hotel
Af Jonas Sand - 25. maj 2015 kl. 13:55

Hvis du følger med på Anna Dues blog, så har du helt sikkert stiftet bekendtskab med sønnen Villian, som hun har med ‘Paradise Hotel’-deltageren Martin Hjort. Men måske bliver det ikke sådan i fremtiden, fortæller Anna på bloggen.
– Jeg har taget det op til overvejelse, om jeg skal stoppe med at poste mere, eller om jeg bare skal cutte det lidt ned. Jeg vil jo så gerne vise jer allesammen, hvor dejlig han er. Men nu må vi se, skriver hun.
LÆS OGSÅ: VILDT: Anna Due flytter fra Martin
LÆS OGSÅ: Anna Due efter bruddet med Martin: Det er hårdt at bo sammen
Genkendt i Fakta
Grunden til, at hun nu overvejer at fjerne Villian, er på grund af en episode, som skete i sidste uge. Her var sønnen i Fakta med sin farmor. Da en gruppe unge mennesker genkendte ham, begyndte de at tage billeder, selv om de fik at vide, at de skulle stoppe.
– De stod allerede med deres mobiler fremme, og det gør vildt ondt på mig, at de bare har stået der og taget billeder i smug af min søn. Av, av. Han har ikke valgt at være en del af det her, og det gør mig faktisk rigtig ked af det, fortæller hun.
Du kan læse hele Annas indlæg her, hvor hun blandt andet fortæller, hvad Martins holdning er.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Jeg har en stalker
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.