HOT NEWS: 'Familien fra Bryggen' fortsætter

Der kommer endnu en sæson af det populære TV3-program, selvom det bliver uden familiens ældste.

Af Jonas Sand - 24. november 2016 kl. 20:55

I ti sæsoner har ‘Familien fra Bryggen’ inviteret tv-seerne indenfor dørene og delt ud af livet hos de tre populære Brygge-tøser. Men selv om serien i år rundede afsnit nummer 100, betyder det ikke, at folk er ved at være trætte af at høre om Geggo, Linse og Mopper – tværtimod.
Selv om blot 154.000 fulgte med i seriens første afsnit, så vendte tv-seerne tilbage i løbet af sæsonen, og programmet har ligget med et snit på 183.000 seere inden finaleafsnittet. Og det er man godt tilfredse med hos TV3.
Faktisk er man så tilfredse, at seriens fans ikke behøver at frygte, at man har set det sidste til familien efter sæsonafslutningen, der netop er løbet over skærmen. Realityportalen.dk erfarer, at forhandlingerne er afsluttet, og kontrakterne er underskrevet, og det ligger derfor fast, at der også kommer en sæson 11 til foråret.
LÆS OGSÅ: Nekrolog: Moppers liv fra start til slut
LÆS OGSÅ: Hør Moppers sang
Fortsætter uden Mopper
Mandagens triste nyhed om, at familiens ældste medlem, Mopper, desværre havde tabt kampen til sygdommen, stopper ikke beslutningen om at fortsætte den populære serie på TV3, der netop nu er i gang med at hylde Mopper i et specialprogram til ære for hende.
Linse har fortalt i forbindelse med dødsfaldet, at Mopper ikke ønsker, at familien græder, og under sit sygdomsforløb sagde Mopper til Linse, at “the show must go on”, når Linse spurgte hende, om hun skulle tage ud og optræde med sine talkshows. Nu har familien så valgt at tage Mopper på ordet og lade showet fortsætte.
Men græde har de altså ikke kunnet lade være med, for ligesom resten af Danmark så savner Geggo, Linse og resten af ‘Familien fra Bryggen’ deres Mopper.
Optagelserne til den kommende sæson er allerede gået i gang, og flere steder er familien blevet spottet med et kamerahold i hælene. Ifølge Realityportalens oplysninger vender ‘Familien fra Bryggen’ tilbage til foråret 2017, hvis alt går efter planen.
Realityportalen.dk har kontaktet TV3, der ikke ønsker at bekræfte oplysningerne om, at serien fortsætter.
LÆS OGSÅ: De 10 bedste klip med Mopper
LÆS OGSÅ: Didde om Moppers død: Vi har mistet en kæmpe personlighed
SE BILLEDERNE: Danskerne hylder Mopper
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.