HOT EVENT: Mød Irina Babenko

Nu kan du kombinere et møde med realitystjernen med gode tilbud i Change.

Divaer i junglen, Fristet
Af Mikkeline Andersen - 19. november 2014 kl. 17:55

Er du vild med realitystjernen Irina Babenko OG gode tilbud? Så har du nu muligheden for at kombinere de to ting. Den 1. december er Irina nemlig at finde i Change i Lyngby Storcenter fra klokken 19:00 til 20:30, afslører hun på sin blog.
– Jeg har glædet mig rigtig meget til at være vært for denne aften-event, til at få muligheden for at møde jer, få en hyggesnak, få taget billeder og selvfølgelig få shoppet og forkælet os selv! Alle er velkomne, og det er selvfølgelig gratis, blot man har meldt sig til på mailen her forneden, skriver Irina.
LÆS OGSÅ: Irina giver Kim Kardashian kamp til stregen
Gode tilbud
Realitystjernen er vild med at handle i Change, fordi de har undertøj til alle former, fortæller hun på bloggen.
– Det kan vi jo godt lide. Jeg er også vild med deres seneste kollektion i samarbejde med Britney Spears. Det bliver super hyggeligt, jeg glæder mig til at se jer .
Vil du have 40 procent rabat på alt i butikken? En goodiebag hvis du er blandt de 15 første købende kunder? Snacks? God service og hygge? Så er det bare med at tilmelde sig eventen på: lyngbystorcenter@change.com.

I emnefeltet skal du skrive “Irina Event” samt antallet af personer, som tropper op. Sidste frist for tilmelding er den 26. november.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører sit fremtidsdilemma
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.