AFSLØRING: Sandheden om bruddet: Theis var utro med paradiso

Theis’ kæreste gik fra ham, fordi han var utro med en af ‘Paradise Hotel’-kollegaerne.

Af Jonas Sand - 30. maj 2016 kl. 11:55

I fredags kunne vi afsløre, at ‘Paradise Hotel’-deltageren Theis Berg Kristensen igen var blevet single. Ifølge hans udsagn havde han valgt at gøre det forbi med kæresten Signe, men Realityportalen.dk kan nu afsløre, at det ikke var hele sandheden.
Årsagen til bruddet var i stedet, at Theis var utro med Caroline Petersen fra den seneste sæson af ‘Paradise Hotel’. Det bekræfter både Signe og Theis over for Realityportalen.dk.
– Jeg gik fra Theis, da han var mig utro, fastslår Signe, der også afslører, at Theis i første omgang ikke havde tænkt sig at indrømme det over for hende.
–  Jeg fandt ud af‚ at han havde været sammen med Caroline‚ da en af Theis’ venner pressede ham til at fortælle mig det – ellers ville han gøre det. Samtidig fandt jeg ud af‚ at jeg havde hentet Theis fra byen samme aften. Det gjorde ondt at vide, at samme aften han var mig utro‚ fik han mig til at hente ham, efter de havde været på Billy Booze.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for paradiso
Gav ham en chance
Signe valgt i første omgang at give Theis en chance, da hun fik kendskab til utroskabet. Hun gav ham en række betingelser, han skulle overholde, hvis forholdet skulle fungere. Men det kunne han – ifølge hende – ikke finde ud af.

Foto: TV3

Theis var utro med Caroline Petersen fra den seneste sæson af ‘Paradise Hotel’. Foto: TV3


– Samtidig fandt jeg ud af‚ at han til hele sit arbejde havde sagt‚ at jeg bare havde forbudt ham en masse ting. Men han glemte selvfølgelig at nævne grunden, siger Signe.
Hun fortæller, at Theis har skrevet til hende hver dag siden bruddet, fordi han vil have hende tilbage. Men det har hun ikke noget ønske om.
– Det var ikke nemt for mig at skulle fortælle ham hver dag‚ at han ikke kunne få mig tilbage‚ selv om det var hans største drøm‚ som han selv skrev. Jeg holder af ham‚ da vi i en kort stund delte noget smukt sammen‚ men det holder desværre ikke‚ når man ikke kan stole på personen.
–  Jeg holder af ham og håber‚ at han en dag bliver voksen – mest for hans egen skyld. Men jeg kan ikke være i et forhold med en‚ der har løjet så meget, som han har. Det var ikke kun hans utroskab. Han behandlede mig bare ikke godt.
GALLERI: ‘Paradise’-Theis som barnemodel
Caroline: Theis løj for mig
Det er ikke kun Signe, der føler sig snydt af Theis. Caroline fortæller, at Theis overbeviste hende om, at han var single, inden de var sammen.
– Han sagde 20 gange til mig, at han og hans kæreste havde slået op. Og det samme sagde han til Michelle (der også var med i årets udgave af ‘Paradise Hotel’, red.), for at hun skulle sige til mig, at de ikke var sammen, fortæller Caroline, der dagen efter fandt ud af, at Theis havde løjet for hende.
– Theis og jeg havde sex, og jeg fandt så ud af, at Theis stadig havde en kæreste, fordi en af hans venner fortalte det til mig dagen efter. Jeg har ikke været ude på at såre hende Signe. Jeg troede oprigtigt på, at de havde slået op.
Caroline blev efterfølgende meget vred på Theis, men det er ovre nu.
– Ja, jeg har tilgivet ham. Jeg brugte lang tid på at få ham overbevist om, at han skulle fortælle det til sin kæreste. Det gjorde han så til sidst, og det var godt gået, synes jeg. Så jeg tilgav ham derefter, siger paradisoen, der ikke har planer om at være sammen med Theis igen.
–  Nej. Det, der skete mellem ham og mig, var et engangsknald, og det skulle ikke være sket, slår hun fast.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Theis Berg Kristensen, der bekræfter, at han var sammen med Caroline, men ikke har lyst til at kommentere yderligere på sit brud med Signe.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Theis: Sådan scorer du mig
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline afslører: Så meget onanerer jeg
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline afslører: Jeg foreslog gruppeonani
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.