DJ Panda: 'For lækker til love' har lært mig meget om mig selv

‘For lækker til love’ har været en lærerig oplevelser for Panda, der igen er blandt de kræsne singler i programmet.

for lækker til love
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. august 2014 kl. 18:25

Jeremy Ace, der går under navnet Panda, er endnu engang en del af det hold singler, der er for kræsne til kærligheden i TV3 datingprogram ‘For lækker til love’. Panda har kun set det som en positiv oplevelse, som har lært ham en masse om sig selv.
– Jeg synes, at det har været sjovt og spændende at været på date og møde nye mennesker uanset, om de er typen for mig eller ej. Jeg har fået så meget ud af programmet. Lært så meget om mig selv og har forandret mig personligt, siden jeg startede med at være med i programmet, siger den veltrænede dj til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Søndagslir: Lækker paradiso i superform
Karriere over kærlighed
Panda ser også positivt på de dates, han har været på i denne sæson. Så selv om man er meget kræsen, kan man godt se det positive i de mange forskellige dates.
– Jeg syntes, at mine dates var super fine i denne sæson. De alle har været søde, charmerende og spændende med hver deres personligheder.
Ved siden af programmet har Panda en blomstrende dj-karriere, men selvom det ikke er svært at finde dates, så har det stået lidt stille på det sidste.
– Det er gået super med at date udenfor TV’et. Jeg har dog desværre ikke datet så meget, da jeg har brugt al min tid på karrieren og på at realisere mine drømme hurtigst muligt.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Natascha viser ny kæreste frem
Tak til ‘FLTL’
Panda ser som sagt kun sin deltagelse i ‘For lækker til love’ som noget positivt, og mener da også, at han har programmet af takke for der, hvor han er i dag.
– Det har hjulpet mig med at åbne døre og været med til at bane vejen for, at jeg kan opnå mine drømme hurtigere. Det er positivt, positivt, positivt med masser af dejlige og spændende oplevelser, siger han.
Der er altså nok at se til i øjeblikket, og den kræsne single afslører, at der er noget stort under opsejling fra hans hånd, som vil blive afsløret indenfor de næste par måneder.
Få et tilbageblik på Kay og Pandas damejagt på stranden i klippet herunder:

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.