'De unge mødre'-Line: Min søn bliver chikaneret

Line Meyers søn havde ikke en nem start på livet, og efterfølgende har han oplevet chikane fra butiksansatte.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 11. april 2015 kl. 13:50

Line Meyer fra ‘De unge mødre’ havde i forvejen to børn, Martin og Maria, da sønnen Alexander kom til verden. Fødslen af det tredje barn var dog ikke uden problemer for den unge mor.
Sønnen havde nemlig alvorlige problemer med tarmene og var tæt på at dø kort efter fødslen, men Line fortæller, at det i dag går meget bedre med ham.
– Det går Alexander rigtig godt i forhold til alt det, han har været igennem. Han er en sej lille gutterman, og hans andre søskende er gode til at lege med ham, fortæller Line til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Line: Min søn var tæt på at dø
Oplever chikane
Men den unge mor har også oplevet bagsiden af at være kendt. Folk blander sig i hendes liv, og især efter Alexanders fødsel har hun oplevet nogle grimme episoder.
– Selv ansatte i Rema blandede sig i mit liv. “Hvor ser du sur ud”, “tag dig sammen”, “hvordan går det med din handispasser søn?”, har jeg måttet høre. Jeg har indgivet mange klager i lige præcis den Rema.
– Jeg undgår butikken så meget som muligt, og jeg medbringer aldrig Alexander i den Rema længere.  Jeg forstår ikke, at det ikke har haft nogle konsekvenser i forhold til de ansattes job, fortæller en rystet Line, som også er blevet opsøgt af en de Rema-ansatte hjemme i privaten.
Den unge mor har dog ikke ladet sig slå ud af episoderne. Hun har netop købt hus og nyder livet med sin kæreste, mens hendes to andre børn, Martin og Maria, også har det godt.
LÆS OGSÅ: De bedste citater fra ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser