'De unge mødre'-Katherina: Sådan går det med vægttabet

Den unge mor har indledt kampen mod de overflødige kilo. Men hvordan går det med projekt ny livsstil?

de unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 20. august 2015 kl. 8:59

103 kilo rundede vægten, da Katherina havde født datteren, Mia, fortæller hun på sin og Peters blog. En uge efter fødslen var vægten til Katherinas store overraskelse kun nede på 98 kilo, og derfor satte den unge mor for alvor fokus på sund kost og motion.
– Efter nogle uger med stor fokus på min kost og motion stod vægten på 90 kilo. Desværre gik der kage i min kostplan. Sådan bogstavelig talt. Så vægten røg op på 91 kilo, skriver hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-par afslører fremtidsplanerne
Nu sker der noget
Efter at have nydt lidt for godt af kage var det tilbage til bøgerne for at finde inspiration til den rette mad. Katherina fik sig også en snak med manden Peter, for han er en utrolig god støtte for hende, understreger hun. Det var åbenbart det, der skulle til for at sætte gang i vægttabet.
Den 17. august var Katherina nemlig ved lægen med Mia, for hun skulle vejes og måles. Det samme blev Katherina, og hun var meget tilfreds med tallet på vægten. 87,9 kilo.
– Amen altså! Jeg er bare så glad!
Med en vægt på 87,9 kilo har Katherina nemlig nået sit tredje delmål ud af tre. Hvad næste mål bliver, må tiden vise.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina søger træningspartnere
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.