AFSLØRING: 'Paradise'-hunk deltager i 'Robinson Ekspeditionen'

Der er sket en masse siden deltagelsen i TV3-programmet, og nu vender han tilbage til skærmen.

Af Jonas Sand - 6. august 2018 kl. 14:22

I 2012 stiftede ‘Paradise Hotel’-seerne bekendtskab med den 19-årige Türker Alici. Siden er der sket meget for den populære realitydeltager, der blandt andet er blevet noget mere veltrænet. Det får tv-seerne lov til at se senere på måneden, hvor der er gensyn med den tidligere paradiso.
SE BILLEDERNE: Vild forvandling: Se ’Paradise’-Türkers nye krop
LÆS OGSÅ: Stor ‘Robinson’-bombe bekræftet

Türker er en del af holdet til den nye sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’. (Foto: TV3)


Han er nemlig en del af holdet til den nye sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’, der får premiere den 27. august. Det kan man se på den video, som TV3 tidligere i dag offentliggjorde fra den kommende sæson. Her er det tydeligt, at Türker Alici er en af de deltagere, der kommer gående i de eksotiske omgivelser.
Den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager vil på nuværende tidspunkt ikke fortælle en masse om deltagelsen, men han bekræfter, at den er god nok.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe deltager i nyt tv-program
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
– Jeg kan bekræfte, at jeg er med i ‘Robinson Ekspeditionen 2018’, og jeg glæder mig utrolig meget, fortæller Türker Alici til Realityportalen.
I den kommende sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’ får seerne desuden også gensyn med Dan Marstrand – bedre kendt som Dan the Man – fra 1999 og 2002, Richard Asklund fra 2016 og 2000-vinderen Sonny Rønne Pedersen. Men det vides ikke, om de er reelle deltagere eller blot har mentor-roller i sæsonen.
Den nye sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’ får premiere på TV3 og Viaplay den 27. august. Herunder kan du se, hvad du kan glæde dig til.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen
LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust