Honey Boo Boo deltager i 'Vild med dans' - Her & Nu

Honey Boo Boo deltager i 'Vild med dans'

Og hun er langt fra det eneste kendte ansigt, der er med i den nye udgave af programmet.

Af Jonas Sand - 26. september 2018 kl. 17:00

En ny omgang af den amerikanske version af ‘Vild med dans’ løber over skærmen fra den 7. oktober, men alt er ikke, som det plejer at være i det populære danseprogram. Denne gang er det nemlig børn, der kaster sig ud i udfordringerne og skal forsøge at imponere seere og dommere med deres danseevner.
ABC, tv-stationen bag programmet, har netop offentliggjort deltagerne til den kommende sæson af ‘Dancing with the Stars: Juniors’, og her er flere velkendte ansigter med. Seerne får blandt andet gensyn med realitystjernen Alana Thompson, der er bedre kendt som ‘Honey Boo Boo’.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mama June turnerer med nyt strip-show
LÆS OGSÅ: 17-årig ‘Here Comes Honey Boo Boo’-stjerne er blevet mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Stephania Potalivo, der kommer på en svær opgave, da hun skal gætte en dans.


LÆS OGSÅ: ‘Here comes Honey Boo Boo’-skandalen vokser
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Honey Boo Boo springer ud som rapper
Den nu 12-årige pige dukkede første op på skærmen, da hun som 5-årig medvirkede i serien ‘Toddlers & Tiaras’. Siden fik hun sin egen realityserien, ‘Here Comes Honey Boo Boo’, hvor man fulgte den lille pige og hendes familie.
Serien blev hurtigt populær, men i 2014 blev den taget af skærmen, efter det kom frem, at Mama June igen havde fundet sammen med sin ekskæreste, der tidligere havde forgrebet sig på en af hendes døtre. I øjeblikket kan man igen opleve familien på skærmen i ‘Mama June: From Not to Hot’, og nu får seerne altså mere ‘Honey Boo Boo’.
– Alana elsker at være på de sociale medier, skrive med sine venner, hænge ud med sin familie og lægge makeup, står der blandt andet om hende i den tekst, som ABC har lagt ud forud for ‘Dancing with the Stars: Juniors’.
ABC-serien får også deltagelse af Tripp Palin, der som navnet afslører er i familie med den amerikanske toppolitiker Sarah Palin, der er tidligere guvernør i Alaska og i 2008 var en kandidat til posten som vicepræsident. Tripp er politikerens barnebarn, og ‘Dancing with the Stars: Juniors’ er ikke det eneste program, man til efteråret kan opleve ham i. Hans mor, Bristol Palin, er nemlig ny deltager i MTV-serien ‘Teen Mom OG’.
Du kan møde alle sæsonens deltagere her.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-pornostjerne arbejder på ny film
LÆS OGSÅ: Farrah Abraham chokerer: Jeg tager nøgenbilleder med min datter