Homoseksuel landmand var i tvivl om deltagelse: Jeg sagde nej

Allan havde sine betænkeligheder ved at deltage.

Af Rikke Lynge - 26. august 2021 kl. 17:07

45-årige Allan Jensen, der har en gård lidt uden for Mariager er med i sæson 8 af ‘Landmand søger kærlighed’. Han er den første homoseksuelle landmand, der medvirker i programmet, og det har givet ham mange overvejelser.

– Det var min veninde (Kamilla red.), der meldte mig til, og jeg sagde egentlig nej fra starten af. Jeg tænkte, at omkostningerne kunne blive for store i forhold til den hype om, at en der var til fyre var med i sådan et program, fortæller Allan til HER&NU og uddyber:

– Der er altid nogen, der har negative kommentarer, og man ved jo godt, at når man stikker snuden frem, så risikerer man at få nogen over den.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører nyt tv-program med familien

Efter lidt overvejelse ændrede Allan mening, da han gerne vil fortælle danskerne et budskab ved at deltage.

– Når man ser homoseksuelle på tv, så er det altid de mere ekstravagante typer. Vi ser ikke de helt almindelige nede på jorden, og det gad jeg egentlig godt vise familien Danmark. Det er jo os, der er flest af, når det kommer til stykket, fortæller Allan.

LÆS OGSÅ: BREAKING! Her er premieredatoen for ‘Paradise Hotel

Efter præsentationsvideoerne blev vist på tv, har Allan fået mange henvendelser.

– Der er så mange søde og positive henvendelser. Det var helt overvældende, fortæller Allan og uddyber, at folk er glade for, at han er stået frem i programmet, og at han er sej.

– Folk i lokalsamfundet har også stoppet mig og har sagt, at det er godt gået, så der har intet negativt været. Det er imponerende, fortæller Allan, der godt ved, at der stadig kan komme noget.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving klar som vært i populært TV 2-program

– Det er jo først nu, programmet går rigtig i gang, og man ved jo, at der selvfølgelig kommer noget. Det er ikke alle mennesker, der er lige enige, men det har godt nok været positivt indtil videre, fortæller Allan, der vil tage de negative kommentarer med oprejst pande.

– Jeg har forholdsvis brede skuldre, og jeg tænker, det glider af igen. Der skal noget til at trække alle de positive kommentarer i en anden retning, fortæller Allan glad.

LÆS OGSÅ: Populær landmand afslører: Skiftede to piger ud i sidste øjeblik

Allan fik i alt 17 breve fra bejlere, og det overrasker ham.

– Jeg ved jo, hvor mange overvejelser jeg havde ved at sige ja, og de har slet ikke så lang tid til at overveje det i, fortæller Allan, der har gjort klart over for TV 2, at han ikke ønsker at være den nye homo, der bliver udstillet i et program.

Følg Allans jagt på kærligheden hver tirsdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Emil om sit fravalg: Det må ikke blive kedeligt

Læs mere om