Homoseksuel landmand i ‘Landmand søger kærlighed’

For første gang har TV 2 taget en landmand med, som søger kærlighed af samme køn.

Af Louise Vilsbøl - 26. marts 2021 kl. 08:33

TV 2s populære program ‘Landmand søger kærlighed’ vender tilbage med Lene Beier i front, men der er endnu en gang en ændring i deltager-feltet. Sidste år var der for første gang to kvinder blandt landmændene, som søgte kærlighed, den ændring har TV 2 valgt at holde fast i.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Iblandt de seks landmænd er der altså igen i år to kvinder, som søger mænd, men der er også en af de mandlige deltagere, som søger mænd. Det skriver TV 2, som understreger, at der i år er den største diversitet i deltagerfeltet, og det er noget, der vækker begejstring på kanalen.

– ‘Landmand søger kærlighed’ har etableret sig som et godt og trygt sted at finde en kæreste. Vi har efterhånden bragt rigtig mange sammen med succes, og det, tror jeg, får flere forskellige danskere – både mænd og kvinder – til at melde sig, siger TV 2s underholdningsredaktør Mads Volck til TV 2.

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om graviditeten

I årets sæson medvirker de to unge landmænd Emil og Christian på henholdsvis 26 og 29, men også landmanden Svend på 73 år, som søger en kæreste at dele pensionistlivet med. Maxine og Karoline leder begge efter en sød fyr. Det samme gør 45-årige Allan, som altså er den første landmand, der leder efter en kæreste af samme køn gennem programmets syv sæsoner, skriver TV 2.

LÆS OGSÅ: Janni Ree kommer med nye anklager mod fruerne

Mød de seks nye landmænd i galleriet øverst i artiklen.