Hollywood-darling: Jeg havde sex med en kvinde

Det er ikke kun mændene, der nyder godt af Cameron Diaz’ selskab i soveværelset.

Af Newspaq - 3. maj 2014 kl. 09:37

Skuespillerinden Cameron Diaz har haft gang i mændene i de seneste år. Med en liste af ekskærester, der tæller blandt andre musikeren Justin Timberlake og skuespilleren Jared Leto, har der været gang i den 41-årige skuespillerindes kærlighedsliv.
Men det er ikke kun mændene, der nyder godt af Diaz’ selskab i soveværelset. Også kvinder bliver inviteret med i sengen.
– Ja, jeg har været sammen med en kvinde, fortæller hun i et nyt interview med Andy Cohen i talkshowet “Watch What Happens Live”.
LÆS OGSÅ: Skuespiller indrømmer skandale-snav
Spekulationer om seksuel orientering
Og der har længe været spekulationer omkring Hollywood-stjernens seksuelle orientering. Ikke mindst på grund af et åbenhjertigt interview i Playboy fra 2010, hvor hun stiller spørgsmål ved de klassiske definitioner på seksualitet.
– Vi er, som vi er. Vi ved alle, hvad der driver os. Og hvis jeg vil have sex med en kvinde, betyder det ikke nødvendigvis, at jeg er lesbisk, siger stjerneskuespilleren.
Diaz er lige nu aktuel i filmen “The Other Woman”, som har danske Nikolaj Coster-Waldau i en af hovedrollerne. Filmen har premiere herhjemme den 1. maj.
LÆS OGSÅ: Kendispar afslører sex på fly
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.