Alle deltagerne i ‘Jaget vildt’ afslører sig selv

Deltagerne i fjerde sæson har afsløret sig selv.

Af Louise Vilsbøl - 25. november 2022 kl. 16:55

Sæson fire af Discovery+ programmet ‘Jaget vildt – kendte på flugt’ er en realitet. Selvom Discovery gerne vil holde kortene tæt til kroppen, er det svært, når man har med kendte mennesker og ikke mindst influencere at gøre.

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne i sorg: Har mistet sit ufødte barn

Det bliver endnu sværere, hvis man også har fundet nogle deltagere, der rigtig godt kan lide at drille, mens de flygter fra efterforskerne. Og på det punkt er sæson fire ingen undtagelse, og i dag er det åbenbart store drilledag.

Drillerierne gør det faktisk muligt at finde frem til alle deltagerne.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører barndomstraume

Hvis man kigger på Nicolaj Kopernikus og Sara Maria Franch-Mærkedahls Instagram-profiler, kan man se dem danse med nissemasker på foran blandt andet Mennesked ved Havet i Esbjerg, og de har også været ude og spille minigolf iført maskerne.

Elvira og Thalia Pitzner gør ikke meget for at skjule, at de er på flugt fra efterforskerne. Men til gengæld uploader de flittigt på Instagram, hvor man blandt andet kan se dem være til sønderjysk kaffebord og senere være på Jensens Bøfhus i Kolding.

SE VIDEOEN: ‘Landmand’-deltager frier i et omklædningsrum

Ikke langt derfra har Skinz og Jonathan Harboe tilsyneladende overnattet på Hotel Kolding Fjord, som de takker for husly på Jonathans Instagram. Hos Skinz kan man se, at de bestemt ikke levede af vand og brød på hotellet. Til gengæld afslører de også, at i dag er dag 5 i menneskejagten.

De mest åbenlyse flugtkonger, som også var de første, der gav sig til kende i programmet på Instagram var dog Mette Cornelius og Mahamed Habane, der allerede for tirsdag uploadede et billede på Instagram med #jagetvildt. Se billedet herunder:

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Har modtaget dødstrusler efter øråd

Holdet ser altså ud til at være sat, og det ser også ud til, at alle deltagerne stadig er med i jagten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mette (@mettecornelius)