Hofekspert: Hvor er værdigheden?

Takt og tone-ekspert og royal iagttager Inge Correll er ikke imponeret over prins Henriks opførsel.

Af Inge Correll - 20. august 2017 kl. 16:55

Den ulykkelige situation prins Henrik har bragt kongehuset – og ikke mindst Dronningen – i, er meget svær at forstå og at acceptere. Det sidste udsagn fra prinsen, hvor Dronningen nedgøres er så uværdigt, kontroversielt og ansvarsløst.

LÆS OGSÅ: Joan Ørting: Regentparret elsker stadig hinanden

Prinsen glemmer eller forstår ikke, at respekt er noget man gør sig fortjent til. Får han kritik, som han gør, er det selvforskyldt. Igen ”skyder han sig selv i foden”. Han er blevet sin egen værste fjende.

Takt og tone-ekspert og royal iagttager Inge Correll er ikke imponeret over prins Henriks opførsel.

Prins Henrik har boet den største del af sit liv i Danmark. Da han giftede sig ind i den kongelige familie, vidste han, hvad han gik ind til. Han kendte Grundloven og var ganske klar over, at vi kun kan have én regent i Danmark. Men han ”giftede” sig også med det danske folk, som følger ham i tykt og tyndt.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik: Min kone giver mig ikke den rette respekt

Han har gennem de mange år gjort en stor indsats for vores land, altid med megen humor, godt humør og et stort smil. Det er vi mange – rigtigt mange – der har beundret ham for. Men vi savner vores ”gamle” prins Henrik. Man fornemmer meget, at prinsen ikke kan gennemskue konsekvensen af sine handlinger.

Som jeg ser det, er der kun én undskyldning for prinsens opførsel. Er prinsen syg, kan mange ting bedre forstås og bæres over med. Men er det tilfældet, bør Kongehuset melde klart ud. Flere dramatiske situationer, der optager utrolig mange mennesker, kan skade vores monarki for bestandigt.

Heldigvis har vi en bomstærk dronning, men hele befolkningen føler med hende – og beundrer hende.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik indlagt igen
LÆS OGSÅ: Kronprinsen åbner op: Jeg er ked af min fars beslutning
LÆS OGSÅ: Ingen smalle steder for Henrik: Velbetalt pensionist
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.