Hør Mathias Hjorts titelsang til ‘Paradise’

Nu er Mathias Hjorts bud på en titelsang til ‘Paradise Hotel’ udkommet, hør den her.

Af Louise Vilsbøl - 3. juni 2021 kl. 09:44

I dag er det paradisoen Mathias Hjort aka. Mr Mums fødselsdag, og ganske som lovet betyder det, at han har en gave til alle sine fans. Mathias har nemlig udgivet en ny sang i form af sommerhittet ‘Sex’, som kan høres på Spotify allerede nu.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

– Jeg havde faktisk skrevet den, fordi det skulle være en titelsang til ‘Paradise Hotel’, men man kan ikke slå Basim jo. Jeg skrev sangen fordi, dengang var jeg jo kærester med Trine, så jeg ville aldrig kunne komme tilbage på hotellet, men hvis jeg nu lavede en sang til det, så kunne det være, man fik lov, forklarer Mathias med et grin og indrømmer, at det var et forsøg på at myre sig tilbage på hotellet:

LÆS OGSÅ: Derfor slog Christel og Asbjørn op

– Ja, det var det faktisk – hundrede procent. Når man hører sangen, er man ikke i tvivl om, at det er ‘Paradise Hotel’ og det at være der. Det er det med, at der er en pige, en sang skal jo altid handle om en pige, men at man er tiltrukket af hinanden dernede, og det er fedt det hele og menneskerne og sådan noget.

Sangen skrev Mathias for to år siden, men det er først nu, han har fået den rigtige producer på. Hvorimod ‘Sæt dig på mit ansigt’ var lavet sammen med Bro, så er ‘Sex’ Mathias’ helt egen sang.

LÆS OGSÅ: Efter flirt i ‘Paradise’: Anne K. og Nikolaj er ikke på talfod

Hør Mathias’ nye sang her:

Udover ‘Sex’ så har Mathias også to sange mere i ærmet, som begge udkommer denne sommer. Den ene er lavet i et samarbejde med Bro og hans lillebror Nicklas, som ifølge Mathias synger lige så godt som sin storebror. Den anden er lavet sammen med Anne P. fra ‘Paradise’, og den udkommer som musikvideo. Læs mere om de to sange HER.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny baby: Troede ikke, min tredje baby ville komme så hurtigt

Læs mere om