HØR DEN HER: Fie Laursen klar med ny sang

Bloggeren har netop smidt en ny sang på gaden.

Af Jonas Sand - 29. september 2017 kl. 09:12

Det var med stor succes, at Fie Laursen tidligere i år smed sangen ‘Justin’ på gaden. Sangen strøg ind på hitlisterne på Spotify, hvor den på nuværende tidspunkt er hørt mere end 3,5 millioner gange. Og nu forsøger Fie Laursen igen.
Hun har netop smidt sangen ‘Top ti’ på gaden, og det er en sang, der ligger en helt særlig historie bag.
– Sangen handler om min veninde, der i lang tid var lidt for glad for mine ting. Hun opholdt sig hos mig og var god til at bruge mine ting og mine penge. Og så syntes hun selvfølgelig også lige, at hun skulle have min fyr, fortæller Fie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Fie og Boris er uvenner: Vi skal aldrig snakke sammen igen
Bloggeren vil ikke ud med, hvem der præcis er tale om i sangen.
– Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil sige, hvem det handler om, men folk kan nok godt selv lægge to og to sammen og regne det ud, siger hun og slår fast, at venskabet er helt forbi.
– Vi bliver aldrig veninder igen. Det er helt sikkert.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen brød sammen under første livekoncert
Herunder kan du høre sangen:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Jeg brød loven
LÆS OGSÅ: Fie Laursen bakker Mai Manniche op: Det er for langt ude
Ekspert efter Mai Manniche-kritik: Der er ikke noget at komme efter
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om