Højgravide Geggo: Jeg vil have en naturlig fødsel

Den gravide reality-babe håber på, at datteren snart vil ud.

Af Emilie Holm Egebro - 2. februar 2016 kl. 19:25

I fredags havde ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Stephanie ‘Geggo’ Christiansen termin. Datteren har dog stadig ikke givet tegn til, at hun gerne vil ud, og den kommende mor forsøger at vente tålmodigt.
– Nu gider jeg ikke være gravid mere. Jeg vil dog gerne have en naturlig fødsel, så jeg vil ikke sættes i gang med piller eller sådan noget, sagde Geggo til Realityportalen.dk, da vi mødte hende til Bloggers Delights fødselsdag i lørdags, hvor hun trods graviditeten var mødt op.
– Jeg gider ikke bare sidde derhjemme og vente på, at det sker. Desuden bor jeg jo ikke så langt herfra, når nu det er på Amager, så hvis der sker noget, kan jeg jo bare tage hjem.
LÆS OGSÅ: Didde efter Linses udmelding: Jeg vil også kvitte smøgerne
Linse skal med til fødslen
Den kommende mormor glæder sig også meget til at få sit barnebarn at se. Og hun har fået lov til at være en af de første.
– Jeg skal jo med til fødslen. Det har både Geggo og Cengiz et stort ønske om, så det ser jeg rigtig meget frem til at få lov at dele med dem. Geggo vil jo gerne være urkvinde og råbe. Men det gør hun helt sikkert også med det temperament, som hun har. Det er nok også derfor, at Cengiz gerne vil have mig med, griner Linse i dag til Realityportalen.dk.
– Lige nu ligger Geggo syg derhjemme med influenza, så jeg skal derhen bagefter med suppe. Jeg håber virkelig ikke, at det er særlig slemt. Det er jo så dårlig timing i forhold til fødslen, tilføjer en bekymret Linse.
Se galleriet øverst af højgravide Geggo fra festen i lørdags.
LÆS OGSÅ: Linses dejlige julegave: Ny hund til Mopper
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Hannah Melissa har født
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.