Højgravid GVFB-deltager siger fra: Tryk unfollow

Kathrine understreger, at hun ikke har brug for dårlig energi som kommende mor eller som nybagt mor.

Af Rikke Lynge - 4. februar 2022 kl. 11:12

Kathrine Kelså Harders fra ‘Gift ved første blik’ skal føde i den indeværende måned, og hun og manden Michael er ved at få de sidste forberedelser på plads. De har blandt andet fået barnevognen hjem, hvilket ifølge overtro kan være farligt, før barnet er født, men her kommer Kathrine sine følgere i forkøbet.

– Vi vil også gerne bede om, at der ikke bliver sendt beskeder om diverse overtro forbundet med baby og børn, der mere eller mindre implicit siger, at det er vores skyld, hvis noget går galt. Den energi har vi ikke brug for, skriver Kathrine i et opslag på Instagram, hvor hun viser den nye barnevogn frem.

LÆS OGSÅ: Lotte Kejser ramt af corona før rejse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Årgang 20’-parret Maria og Daniel fortæller om sønnens diagnose. 

LÆS OGSÅ: BREAKING: Melvin Kakooza indtager stor værtsrolle

Kathrine fortsætter med at irettesætte morpolitiet, som hun allerede har fået at føle, inden hun har født.

– Hvis man er en af dem, der har svært ved at se på, at nogle gør noget anderledes, eller i ens egen optik forkert, og har i brug for at fortælle mig det/skælde mig ud for det, så vil jeg gerne bede jer om at trykke unfollow/følg ikke længere. For jeg har ikke brug for det morpoliti, som desværre allerede er begyndt at vise tænder i min indbakke, skriver Kathrine.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

Kathrine understreger, at hun og Michael begge er intelligente mennesker med et stærkt netværk, så hun ønsker ikke at få beskeder, hvis en knap i en body for eksempel sidder skævt.

– Beklager det sure opstød, men jeg har brug for god energi og plads til fejl, og hvis det ikke er noget, man kan lide, så synes jeg, man skal følge nogle andre, slår den vordende mor fast.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Frederik efter forlovelsen: Rejser væk