HOT STRANDKROP: Hvilken reality-stjerne har denne krop?

Denne reality-stjerne har været vidt omkring som deltager, men nu bruger han mere tid i fitnesscentret end på skærmen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 26. juni 2014 kl. 17:50

Denne strandkrop var måske lidt sværere at genkende end tidligere. Det skyldes nok især at manden bag, Nicolai Schwartz kendt fra Selvoptaget, Singleliv med flere, har skåret over ti kilo af sin vægt.

(Foto: Privat/Instagram)

Se flere billeder af Nicolais træningsresultater på hans Instagram-profil. (Foto: Privat/Instagram)


– Sidste sommer stod på fest og farver konstant, så min vægt kom helt op på 91 kilo i august sidste år. Jeg var blevet halvfed og slasket, så jeg tænkte, at det skulle der gøre noget ved. Så efter jeg blev single her for et par måneder siden, tog jeg mig sammen og begyndte at træne, lavede om på min kost og skar ned på alkoholen, siger Nicolai til Realityportalen.dk og fortsætter:
Nu er min vægt nede på 80 kilo. Jeg kan mærke, at jeg er blevet meget mere glad og har meget mere energi efter, at jeg har lavet lidt om på mit liv. Det er så fedt! 
Derudover lover Nicolai, at han vil være endnu mere fit til næste sommer. Så det ser vi naturligvis frem til.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Mitchel: Gustavs bog sårede mig
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.