Hjemme hos Dennis Knudsen: Mine guldklumper

Dennis Knudsen indrømmer gerne, at det er hårdt med to små børn, men det er samtidig den største gave.

Af Nikolaj Vraa - 18. juli 2021 kl. 12:55

I sit arbejde som frisør og make up artist med en stor virksomhed er Dennis Knudsen vant til at have mange bolde i luften. Men det er intet i forhold opgaven som far til krudtuglen Lucas på to år og Noah på seks uger. Selv om den 58-årige gerne indrømmer, at han kan blive noget så udmattet, så er lykkefølelsen det, der fylder mest.

– Det er løgn at sige, at jeg ikke er træt. For det er man, når man har to børn. Det er ikke en stresset træthed, der er en stor lykke i det. Jeg vidste, hvad jeg gik ind til, og selv om der er mange bleer, der skal skiftes og meget, der skal tørres op, så elsker jeg det bare. Jeg savner slet ikke det vilde liv, fortæller Dennis, der lige inden Noahs fødsel rykkede ind i en ny lejlighed ved Københavns Havn.

LÆS OGSÅ: Ærlige Dennis Knudsen: Sønner koster millioner

Lucas, der lige er fyldt to år, har fået en lækker Mercedes at køre i. (Foto: Henrik R. Petersen)

Det femte sals penthouse på 213 kvadratmeter han havde i nærheden, var et dejligt sted, men gjorde ham utryg.

– Jeg fik dårlige nerver, når Lucas løb rundt på den 120 kvadratmeter store tagterrasse. Den lå på et plateau ud over ejendommen, så man kunne ikke se, at der var langt ned. Jeg kunne ikke holde ud af bo der. Og slet ikke når jeg skulle have to at holde øje med.

LÆS OGSÅ: Nu griber Kronprinsparret ind: Beskytter Isabella

Den nye lejlighed passer perfekt til den lille families behov, og hvis de skulle vælge at blive der i mange år, så er der værelser nok, så begge drenge kan få hver deres.

Lucas’ vuggestue ligger i samme ejendom, og det giver masser af ekstra tid med børnene. (Foto: Henrik R. Petersen)

Selv om han har en stor salon og driver en omfattende virksomhed med hår- og skønhedsprodukter, så har han valgt at prioritere børnene og tage en lang orlov.

– Jeg ved ikke, hvor længe jeg skal være på barsel. Jeg har lige sagt nej til at arbejde på Bille Augusts nye film, der starter optagelser i august. Jeg vil gerne have minimum et år, hvor jeg kan koncentrere mig om mine børn, siger Dennis, der tit kniber sig selv i armen over endelig at have fundet lykken.

LÆS OGSÅ: CHOK: Skal Remee og Mathilde bo hver for sig?

– Jeg synes, det er fedt at være far. Og det er så givende for min psyke og mit sind. Jeg har fået det, jeg har søgt i så mange år – nemlig familie. Jeg har ikke haft held med kærester, men jeg har scoret guld som far. Jeg kan give så meget kærlighed til de her to drenge, der betyder alt for mig.

– Min børn skal komme fra et hjem med klaver. Jeg kan også godt spille på det, siger farmand begejstret. (Foto: Henrik R. Petersen)

Læs mere om