'Hjem til gården' er tilbage med store ændringer - Her & Nu

'Hjem til gården' er tilbage med store ændringer

Inden længe kan vi glæde os til en ny sæson af TV 2-programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 6. marts 2019 kl. 17:25

Det populære TV 2-program ‘Hjem til gården’ er tilbage, og her flytter 12 mænd og kvinder med vidt forskellige forudsætninger ind på en gammeldags gård for at prøve kræfter med et primitivt liv på landet. Her skal de få en hverdag til at fungere uden hverken elekticitet eller rindende vand, og hver uge får de en opgave, som de i fællesskab skal løse for at få en belønning. Hver uge ryger en deltager fra, og i sidste ende står der kun én tilbage med premieren på 500.000 kroner.
HOT NEWS: To ‘Hjem til gården’-deltagere er blevet kærester
LÆS OGSÅ: Trine efter ’Hjem til gården’-sejr: Pengene går til småting
I denne tredje sæson af programmet er der dog lavet en stor ændring i forhold til de tidligere sæsoner. I stedet for at TV 2-programmet i ti uger bliver sendt onsdag aften, ruller det i stedet over skærmen hver søndagen klokken 20.00. Det viser der sig at være en god forklaring på:
– Vi kan se, at TV 2’s seere samler sig om stor underholdning søndag klokken 20. ‘Toppen af poppen’ har gjort det i mange år, og senest har både tidsrejseformatet ‘Kærlig hilsen’ og quizzen ‘Jo færre jo bedre’ vist rigtig gode takter søndag aften. Desuden synes vi, at ‘Hjem til gården’ opfylder behovet for solid søndagsunderholdning, hvor man kan runde weekenden af med en god føljeton i selskab med stærke karakterer, der har noget på spil – både i spillet mod hinanden, men i lige så høj grad, fordi de vil lære noget om sig selv som mennesker, siger underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech til TV 2. 
LÆS OGSÅ: Bonderøv og forretningsmand: Kom tæt på ‘Hjem til gården’-Philip

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-vinder vil bruge præmiepenge på en baby

Deltagerne ryger ikke hjem

At programmet sendes om søndagen, er dog ikke det eneste nye tiltag i forhold til tredje sæson ‘Hjem til gården’. For i år ryger deltagerne nemlig ikke direkte hjem, når de har tabt en tvekamp. I stedet skal taberen prøve kræfter med et hårdt og primitivt sted kaldet ødegården. Denne del kan følges på TV 2 Play i søsterserien ‘Ødegården’.
På ødegården er allerede fra begyndelsen to tidligere ‘Hjem til gården’-deltagere Søren fra sæson et og Jeppe fra sæson to, og de to tidligere deltagere skal sammen med de tilkomne tabere fra tvekampen forsøge at kæmpe sig tilbage til en plads på selve gården.
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘For lækker til love’-Christina vender tilbage til skærmen
– Vi havde stor succes med den type tilbud med ‘Den unge landmand’ på TV 2 PLAY og kan se, at netop de stærke føljetoner med strejf af reality er noget, der tiltaler streamingpublikummet. ‘Ødegården’ kan ses uafhængigt af ‘Hjem til gården’, men også som et supplement, hvor man kan følge sine favoritters videre færd efter tvekampene, siger Thomas Richardt Strøbech til TV 2.
‘Hjem til gården’ har sæsonpremiere søndag 17. marts klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. ‘Ødegården’ har premiere samme dag på TV 2 PLAY.
Se billederne af alle ‘Hjem til gården’-deltagerne i galleriet øverst.
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne
LÆS OGSÅ: Gravid ung mor frygter at miste babyen: Jeg har det ad helvedes til